Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Gyakran álmodsz elhunyt szeretteddel? Ezt akarják üzenni neked!

Gyakran álmodsz elhunyt szeretteddel? Ezt akarják üzenni neked!

Ha álmainkban elhunyt szeretteink is megjelennek, sőt beszélnek hozzánk, de mi nem értjük, hogy mit akarnak mondani nekünk, akkor ennek különleges jelentése van az életünkre vonatkozóan.

A spirituális szakértők szerint az elhunyt szeretteink, ismerőseink útba akarnak igazítani bennünket, így igyekezzünk megfejteni az üzenetüket. A legtöbb esetben ezek az elhunyt hozzátartozók fiatalabban jelennek meg az almainkban, jól néznek ki, és ami a legfontosabb, egészségesek.

Minden apró jelre próbáljunk meg figyelni, majd visszaemlékezni, miután felébredtünk, mert elhunyt szeretteink azt az üzenetet próbálják meg eljuttatni hozzánk, hogy mi a dolgunk a jövőben, mit tegyünk holnap, holnapután, félév múlva az életünkben.

Ha az elhunyt szerettünk álmunkban él és virul, tevékeny, jókedvű, de nem ő van a “főszerepben”, hanem mint “mellékszereplő” van jelen, akkor ez azt jelenti, hogy lelkünk mélyén nagyon hiányzik nekünk, de ezt a felforgató érzést még magunknak sem mindig könnyű beismerni.

Egy ismerős halála

Ha azt álmodod, hogy meghal egy közeli ismerősöd, vedd számba, hogy mit jelent ő számodra a való életben. Az irigylésre méltó tulajdonságai jutnak először eszedbe, vagy éppen az, ami idegesít benne? Fájdalmas lenne számodra a halála, vagy megkönnyebbülést hozna?

Az álombeli halála elsősorban azt jelenti, hogy már nincs szükséged a példára vagy a tükörre, amit mutat neked – vagy azért, mert megtanultad a leckét, amit feladott neked, vagy azért, mert lemondtál arról, hogy kifejleszd magadban az általa képviselt tulajdonságokat.

Az ilyen álmok általában nem jelentik az adott ember valóságos halálát, sőt, az álmoskönyv szerint hosszú életre számíthat az, akinek a halálát megálmodták.

Elhunyt rokon

Előfordulhat, hogy egy elhunyt rokonod látogat meg álmodban. Ilyenkor kézenfekvőnek tűnik az elképzelés, hogy valóban az elhunyt szelleme jön el hozzád elbúcsúzni, illetve olyan információkat közölni, amiket nem tudtál meg róla az életében.

Bár elsősorban világnézet kérdése, hogy valaki hisz-e a szellemekben, ennek az értelmezésnek is van létjogosultsága. A pszichológia szerint ilyenkor a saját szűrődön keresztül értheted meg az adott személyt, vagyis azt, amit ő üzen neked, te gondolod, illetve szeretnéd megérteni vele kapcsolatban – ilyenkor a tudatalattid kipótolja a szükséges lyukakat és a hiányérzetet, amit az illető halála okozhatott benned.

Van, aki úgy tartja, hogy a halott lelkek ténylegesen megjelennek az álmokban, főleg, ha egy hozzád közel álló, szeretett személy halt meg. Azért látogat meg, hogy a saját életedben is segítsen téged, és megoldásokat mutasson bizonyos helyzetekre. Bármelyik elképzelésnek is hiszel, a halott rokon megjelenése általában fontos gyógyulási folyamatot indít el, melynek a jelentőségét nem érdemes lebecsülnöd. Lehetővé teszi a búcsút vagy azt, hogy jobban megértsd az illetőt.

loading...