Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Gazdagságot hozó piros pénztárca – add tovább , és hamarosan sok pénz...

Gazdagságot hozó piros pénztárca – add tovább , és hamarosan sok pénz áramlik hozzád

Hirdetés

Te is szeretnéd, ha életedben nem lennének anyagi gondjaid, és nem kéne a pénzen rágódnod? Szeretnéd, ha anyagilag kiegyensúlyozottabb lenne a háztartásod? vannak olyan tettek, szavak és tárgyak, melyek egyenesen vonzzák a bőséget, jólétet.

 

Hirdetés

Ha piros színű a pénztárcád ezt árulja el rólad

A színekhez az öt elemet is hozzákapcsolja a feng shui. Így a piros színhez a tűz és a föld elemeket társítja. A piros tüzes és aktív szín, viselőjének, energiát, erőt, céltudatosságot, szenvedélyt kölcsönöz. A piros pénztárca vonzza a szerencsét, a gazdagságot, a bőséget, a negatív energiákat pedig hatástalanítja. Ha magadhoz vonzanád a pénzt, minél előbb szerezz be egy nagyobb piros bukszát. Arra ugyanakkor mindenképpen ügyelj, ha víz vagy fém elemek valamelyikében születtél, a piros szín energiáját inkább gyengíted.

Bőrtárca
Az örökké népszerű cigányzenész, Horváth Pista is megénekelte a bőrtárca előnyét, mely szerint: „A bőrtárcám, a bőrtárcám, a bőrtárcámban nincsen pénz de csuhajja / Ha nincs benne de majd lesz benne, jön a feleségem, majd tesz bele de csuhajja.” A bőrtárca természetesen nem csak emiatt menő – legyünk tekintettel hölgyolvasóinkra is, akiknek ugyebár nincsen feleségük – inkább azért, mert gazdagságot sugall. A bőr nemes anyag, természetes és tiszta. Ezért akinél bőr pénztárca van, az tartós, hosszú távra berendezkedő, jómódú, a pénzre vigyázni tudó ember.

Kis buksza – nagy buksza
Vannak, akik arra esküsznek, hogy külön tárcában kell hordani a kis pénzt meg a nagy pénzt, mert az aprópénz felaprítja a nagy címletet. A dolognak vannak praktikus előnyei – ám a bankkártyák korában főleg a taxisofőrök, BKK-ellenőrök és pincérek esetében működik. (Miért is kéne nagy címletekkel sétálgatnunk?)

Piros tárca
Pláne, ha bőrből van! A piros szín és a gazdagság összefüggésben vannak egymással. De az kétségtelen, hogy egy piros tárcát sokkal jobban észre lehet venni egy női táska mélyén, mint egy sötétebb színűt!

Hirdetés