Kezdőlap OTTHON KREATÍV Fogott egy ollót, és levágta a régi harisnyát lábfejét. Hogy miért tette,...

Fogott egy ollót, és levágta a régi harisnyát lábfejét. Hogy miért tette, a videóból kiderül!

Hirdetés

Életünk során annyi felesleges ruhaneműt vásárolunk, hogy, ha jól belegondolunk még akár egy rászoruló családot is el tudnánk tartani a gardróbunkból! Ha csak lehet ne dobjuk ki a fölöslegessé vált ruháinkat, hasznosítsuk újra, vagy ajándékozzuk el!

Az alábbi videóból megtudhatod, hogyan készíthetsz valami igazán szuper dolgot a régi harisnyáidból.

Hirdetés

Ha ezt meglátod, többé soha nem fogod kidobni a már nem használatos harisnyákat!

Ez a videó egészen biztosan sok hölgy fantáziáját meg fogja mozgatni, hiszen aki szereti az egyedi, és különleges cuccokat, az nem fog tudni ellenállni ennek a ruhadarabnak.

Annyira ötletes, hogy el sem hiszed, hogy csupán egyetlen harisnya szükséges ahhoz, hogy ezt a vagány toppot meg tudd alkotni.

Ha hétvégén buliba készülsz, akkor nem kell azon törd a fejed, hogy mit vegyél fel magadra. Ez a harisnya-blúz nagyon jól néz ki, és egyedi, éppen ezért biztosan te leszel vele a legmenőbb a táncparketten.

Nézd meg a videót, és készítsd el a legtutibb bulizó szerkót! Ha nem tetszik a fekete, nyugodtan készítheted színesebb harisnyából is, ebben az esetben csak arra kell vigyáznod, hogy, amit alája veszel fel az is egyezzen a harisnya színével.

Mindössze annyit kell tenned, hogy levágod a harisnya mindkét lábfejét, és a láb közötti részen egy kisebb háromszög alakot vágsz be.

Nézd meg pontosan az utasításokat a videóban, és máris bújhatsz bele a legtutibb bulizó cuccba.

tudasfaja.com

Hirdetés
loading...