Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ Fiatal srácok lopakodtak az idős hölgy kertjébe – Amikor megtudta mi történik,...

Fiatal srácok lopakodtak az idős hölgy kertjébe – Amikor megtudta mi történik, elsírta magát

Hirdetés

A legtöbb idős ember sokkal szívesebben marad a saját otthonában, mintsem szociális otthonba költözzön, még akkor is, ha egyértelműen segítségre szorulna a mindennapi teendőkben. 

Itt jönnek képbe olyan számukra nehézkessé vált dolgok, mint a lépcső megmászása, a szemét kivitele vagy a kert és az udvar rendben tartása. A 75 éves texasi hölgy, Gerry Suttle is hasonló problémákkal küzdött.

Hirdetés

Texas-ban a helyi törvények szerint minden egyes lakos köteles a telkén a növényzetet rendben tartani. Ha a fű a ház körül 45 cm-nél magasabbra nő, az büntetést von maga után.

Gerry sajnos már nem volt képes ennek a kötelességének eleget tenni és a rendőrség figyelmét ez fel is keltette, ráadásul még idézést is kapott a bíróságra. A hivatalos felhívás nem jutott el Gerry-hez és nem jelent meg a kitűzött napon a bíróságon.

A helyzet odáig fajult Gerry tudta nélkül, hogy letartóztatási parancsot adtak ki ellene, ami azt jelenti, hogy az idős hölgy akár börtönbe is kerülhetett volna. Az esetnek azonnal híre ment a városban, amely 4 fiatal fiú figyelmét sem kerülte el. Látták Gerry-t a TV-ben és azonnal tudták, hogy mit kell tenniük.

A Reynolds fiúk mindegyike vitt magával egy fűnyírót, elmentek Gerry házához és hozzáláttak a munkához.

“Még soha nem találkoztunk vele, de tudtuk, hogy 75 éves és segítségre szorul. Ez a legkevesebb, amit megtehettünk.” – mondta Blaine Reynolds, az egyik kisfiú.

“Nagyon rosszul éreztem magam miatta, hiszen egy 75 éves idős hölgyről volt szó. Mégis ki fogja lenyírni a füvét?” – jegyezte meg Blake.

Az összefogásnak köszönhetően 2 óra alatt végeztek a munkával és teljesen rendbe tették a Gerry háza előtt területet.

“Azt sem tudom, mit mondjak. Életemben először. Talán le is kellene jegyezni ezt a történelemben.” – mondta Gerry, miközben megölelte a kis hőseit.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

Hirdetés