Kezdőlap OTTHON KREATÍV Ezt próbáld ki, hogy praktikusabb, és rendezettebb legyen a konyhád!

Ezt próbáld ki, hogy praktikusabb, és rendezettebb legyen a konyhád!

Valljuk be a konyhában elég nehéz rendet tartani, komoly feladat megakadályozni, hogy állandóan ne támadjanak a mosatlanok, vagy épp az elmosott tányérok ne álljanak halomban a konyhapulton.

 

Amint elmosunk egy csészét, pár perc, és máris egy újabb mosatlan kerül a kagylóba. A konyhaszekrényben pedig a rend még napokig sem képes megmaradni. Itt az ideje, hogy rendre parancsoljuk az edényeket!

Alakítsuk át úgy a konyhánkat, hogy meglegyen mindennek a helye, és mindig kéznél legyen, amire éppen szükségünk van. Egy időn után pedig már meg is unhatjuk a konyhánkat. Nem kell rögtön új bútorért könyörögni, inkább legyünk kreatívak.

Az alábbi videó nagy segítségünkre lesz ebben! Praktikus, és könnyen kivitelezhető ötleteket láthatunk benne.

 


1.A hangulatkeltés érdekében kezdhetjük mondjuk azzal, hogy átfestjük a konyhaszekrényt, vagy legalábbis bizonyos elemeit, legalább a polcokat. Távolítsuk el a régi színt, és válasszunk egy hangulatosabbat.

2.Varázsoljuk újjá a csaptelepeket! A legtöbb ember azt gondolja, ha megkopik a csap, akkor azt bizony már le kell cserélni. Nem kell kidobni, csupán annyit kell tenned, hogy színezd újra. Erre már könnyen beszerezhetőek a speciális festékek. Nem kötelező a csap fényes legyen, nyugodtan festhetjük egy hangulatos színre.

 

3.Tapétázzuk ki a polcokat. Ez megoldás nem csak azért nagyon ötletes, mert üde színfoltot varázsol a konyhában, hanem még a polcokat is védi a vízcseppektől, foltoktól. Mindenképp lemosható tapétát válasszunk.

4.Ha nem akarjuk újrafesteni a szekrényt, tapétázzuk le. Már remek kis tégla-, vagy borítású tapétákat lehet kapni. Szinte fel sem fog tűnni, hogy ez nem eredeti, csupán csak egy tapéta.

A videóban számos remek ötletet láthatunk, érdemes megnézi.

loading...