Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Ezt mondja el az állad alakja a személyiségedről

Ezt mondja el az állad alakja a személyiségedről

A személyiségünk több tényező kombinációjának eredményeképpen épül fel. Ezek között szerepel az értékrendünk, a világlátásunk, az általános attitűdünk, a hitrendszerünk, a másokról és önmagunkról alkotott képünk, a viszonyulásunk mindahhoz, ami tőlünk különbözik.

Érdekes, hogy ebbe a listába az ember külső jegyeit is próbálják valamilyen formában beépíteni. A kezeink formája, ujjunk hossza, szánk alakja vagy a szemünk színe is beszédes lehet. Ebben a cikkben egy újabb testrész, az állunk irányából közelítjük meg a dolgot.

Nézd meg a fenti képet és döntsd el, hogy melyik típusba tudod sorolni magad leginkább, majd olvass tovább, hogy megtudd, ez rád nézve mit jelent.

Szögletes áll

Olyan típus vagy, aki azonnal a tárgyra tér, ha valakivel beszélget. Nem szeretsz kertelni és ki mered mondani az igazat. Eléggé makacs tudsz lenni néhanap és nem kötsz kompromisszumot, ha arról van szó, hogy így nem szerzed meg, amit szeretnél.

Rövid és keskeny áll

Olyan típus vagy, aki érzékeny, intelligens és nagyon éles eszű. Az emberek szeretnek hallgatni téged, amikor beszélsz, mert olyan jól  kit tudod fejezni magad és sokszor azt is, amit más akar mondani. Szórakoztató vagy és mindig örömöt fakasztasz.

Hegyes áll

Olyan típus vagy, aki tele van önbizalommal és energiával. Nagyon keményen dolgozol és mindent megteszel azért, hogy az erőfeszítéseid által biztos sikert érj el. Nehezen tudod elengedni magad és kimutatni az érzelmeidet.

Kerek áll

Olyan típus vagy, aki örök optimista és nagyon lelkiismeretes. Fontos számodra, hogy a környezetedben mindenki jól érezze magát és bárkin segítesz, aki szükséget szenved valamiben.

Kiugró áll

Olyan típus vagy, aki hűséges, gondoskodó és barátságos. Az emberek nagyra értékelnek téged. Erős diplomatikus képességeid vannak, tudod, hogyan simíts el kifejezetten nehéz helyzeteket is mások között.

Behúzott áll

Olyan típus vagy, aki könnyen barátkozik, bárhol is legyen. Veleszületetten vonzod a jó szerencsét és a sikert. Ha belekezdesz valamibe, biztosra veheted, hogy össze fog jönni.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...