Kezdőlap EZOTÉRIA Ezt álmodják a kórházi betegek a haláluk előtt

Ezt álmodják a kórházi betegek a haláluk előtt

Mi emberek kíváncsi természetűek vagyunk, mindig mindenről szeretünk tudni, azonban nem mindig marad megválaszolva minden kérdésünk.

 

Sokakat foglalkoztat a halál körüli lét, a halált követő dolgok – már ha valóban léteznek- , illetve az, hogy vajon van-e bármilyen előjele annak, ha valaki meg fog halni.

Egy orvosból és további szakemberekből álló csoport arra a következtetésre jutott, hogy a halál előtt álló személyek mind-mind átélnek látomásokat, álmokat, különféle tapasztalatokat, amelyek a lelket készítik fel az eltávozás pillanatára.

Az észrevételek, megfigyelések alapján arra derült fény, hogy az idős, beteg személyek a haláluk előtt arról a dologról álmodtak, amire a legjobban vágytak, vagy ami, aki a legnagyobb boldogságot okozta.

Jeanne így írta le a látomását: “Tisztán láttam édesanyámat, a kép nagyon éles volt, ott volt még apám, a nagybátyám, és a sógorom is. Jól esett látnom őket.”

Maggie nővéréről álmodott, aki már korábban meghalt: “Azt mondtam neki: Beth, itt kell maradnod velem, mire ő: sajnos nem tehetem, most nem, de majd visszatérek, és akkor együtt lehetünk.”

Az évek alatt közel 14 ezer esetet dokumentáltak, és nagy többségükben arra derült fény, hogy haláluk előtt pár nappal az idős személyek az elhunyt hozzátartozóikkal álmodnak, akik megígérik nekik, hogy hamarosan eljönnek értük, és magukkal viszik.

A halálos ágyukon lévő gyerekek, akik nem ismernek olyan személyt, aki meghalt, gyakran az elhunyt kisállataikkal álmodnak.

loading...