Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Ezért különlegesek azok, akik júliusban születtek

Ezért különlegesek azok, akik júliusban születtek

Hirdetés

Minden hónap szülötteinek megvannak a maguk különleges tulajdonságai, amelyektől teljesen egyediek lesznek a környezetükben. Most a július hónap gyermekeiről szólunk néhány szót.

 

Hirdetés

Íme, 10 tulajdonság, ami a júliusi születésűekre a leginkább jellemző.

1# Eltökéltek és talpraesettek

Soha nem rekednek meg, ha nehéz idők járnak felettük és érzelmi viharba keverednek. Nagyon eltökélt személyiségek, akiket az élet nehézségei sem törnek meg.

2# Elbűvölőek

Igazán könnyen szereznek népszerűséget maguknak, hiszen mindenki odáig van értük. Akik körülveszik őket, azok ragaszkodnak is hozzájuk, hiszen a személyiségük vonzza az embert, mint a mágnes.

3# Megértenek másokat

Egyetlen tettük sem önző és hirtelen. Törődnek mások érzéseivel és megértik őket. A júliusiak tudják jól, hogy nincs két egyforma ember, két egyforma érzésvilág és ezt tiszteletben tartják.

4# Segítőkészek

Ha valóban bajba kerülsz, akkor egy júliusi biztosan segíteni fog neked. Mindegy, hogy fizikai vagy lelki akadály állja az utadat, ő foglalkozni fog a problémáddal.


5# Allergiásak a butaságokra

Ha folyamatosan értelmetlen és buta dolgokat cselekszel, akkor azzal csak a türelmüket teszteled. Nagyon allergiásak az ilyesmire és vagy abbahagyod, vagy messziről el fognak kerülni téged.

6# Könnyen megbántódik

Még a legkisebb dolog is a lelke mélyéig hatolhat, ami nem jön rendbe valami gyorsan. Az ilyeneket nagyon nehezen engedi el, sok idő kell neki hozzá.

7# Képtelenek bosszút állni

Az nem kizárt, hogy felemlegetik azokat a rossz tetteket, amiket elkövettél, akár a távoli múltra visszamenőleg is, de soha egy percig sem gondolnak arra, hogy bosszút álljanak miatta. A jó szívük ezt sosem engedné.

8# Lazák és türelmesek

Nem borulnak ki egykönnyen. Nagyon higgadt természetűek, ugyanakkor úgy tudnak szórakoztatni, mint senki más, ha elemükben vannak.

9# Túl sokat kérdeznek

Ha az ismeretségi körükben vagy, akkor készülj fel, hogy célba vesznek és szünet nélküli kérdés áradattal rohamoznak meg, ami egy idő után talán már zavaró is lehet. Ha ezeket a kérdéseket jól kezeled, akkor viszont nagyon jól érezheted magad közben.

10# A család a mindenük

Nagyon családcentrikusak és mindent megtesznek a szeretteikért. Ha te is azok közé tarozol, akiket szeretnek, akkor jobb dolgod nem is lehetne. Gyakran meglepik szeretteiket kisebb-nagyobb ajándékokkal és kedves gesztusokkal.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

Hirdetés