Kezdőlap EZOTÉRIA Ezért érdekesek a szeptemberi születésű emberek

Ezért érdekesek a szeptemberi születésű emberek

Biztosan neked is van legalább egy szeptemberben született ismerősöd. Esetleg te magad, a gyermeked vagy a legjobb barátod szeptemberi? Hamarosan ünnepelhetjük őket, így szeretnénk felsorolni néhány érdekességet, ami az ősz első hónapjának szülötteire jellemző.

Magasabbak és szikárabbak, mint az átlag

Persze mindig vannak kivételek, de a statisztikák azt mutatják, hogy a szeptember szülöttei jóval magasabbak és karcsúbbak is, mint a téli, tavaszi vagy nyári babák. Ezt azzal magyarázzák, hogy a terhesség utolsó néhány hónapjában az anya nagy adag D-vitaminhoz jutott a nyári napsütésnek köszönhetően és ez a születő gyermek növekedésére kihat.

Gyakoribb az allergiák és asztma előfordulása náluk

Statisztikák szerint az őszi születésűek nagyobb eséllyel érik meg a 100 éves kort. Az már kevésbé kellemes tény, hogy 30%-kal magasabb az asztma és 30-90%-kal magasabb egyes allergiák (mogyoró, tojás, tej) kialakulásának valószínűsége náluk.

Hírességek, akik szeptemberben érkeztek a világra

Ide sorolhatjuk a legendás Freddie Mercury-t és Sophia Loren-t, de szintén szeptemberi születésű Stephen King, Hans Zimmer, Keanu Reeves, Monica Belucci, Will Smith, Adam Sandler, Gwyneth Paltrow, Salma Hayek, Jeremy Irons, I. Erzsébet angol királynő is.

Intelligensek

Statisztikai adatok szerint a szeptemberi születésűek nagyobb eséllyel jutnak be jó iskolákba. Kifejezetten intelligensek, amely egy beszélgetés során könnyen kiderül. Logikus gondolkodásúak, gyors észjárásúak.

Jó kommunikációs képességűek

Mindenről határozott véleménnyel rendelkeznek, jól és választékosan fejezik ki magukat és könnyen meggyőznek másokat az igazukról. Magabiztosak és gyakran észre sem veszik, hogy mennyire kritikusak másokkal.

Megfontoltak

Nem lehet őket könnyen befolyásolni. Szeretnek mindent maguk is megvizsgálni, mielőtt ítéletet alkotnak vagy döntés hoznak egy dologgal kapcsolatban. Pletykákkal nem lehet megetetni őket, a saját tapasztalataik számítanak nekik.

Perfekcionisták

Sok sikeres embert lehet találni, akik a szeptemberben születettek táborát erősítik. Keményen dolgoznak, pihenni, lustálkodni szinte nem is tudnak. Mindig a legjobbra törekszenek és nem viselik könnyen, ha hibáznak. A kritikát egyszerűen osztják, de nem szívesen fogadják.

tudasfaja.com

loading...