Kezdőlap EZOTÉRIA ÉVES HOROSZKÓP Ezekre a csillagjegyekre rátalál a szerelem karácsonykor. Te köztük vagy?

Ezekre a csillagjegyekre rátalál a szerelem karácsonykor. Te köztük vagy?

Van 3 csillagjegy, akik, ha szerelmet keresnek, most be is teljesülhet kívánságuk.

 

Mutatjuk azokat a csillagjegyeket, akik még az átlagosnál is nagyobb eséllyel találhatnak szerelemre karácsonykor.

Nyilas

A szabadságot szerető tűzjegy az elmúlt hónapokban szerelem terén nem volt túl sikeres. Azok a férfiak, akikkel eddig a sors összehozta, az extrovertált (nyitott) személyiségére nem voltak fogékonyak. Ráadásul sok fájdalmat is okoztak számára, ami miatt már már úgy gondolhatta, hogy semmi esélye a boldogságra. Azonban a karácsony fordulópont lehet az életében! Az Adventi időszak alatt megismerhet valakit, aki hosszú távon lesz élete része, és szerelemmel tölti meg a mindennapjait. Ráadásul a Nyilas számára 2020-as év a szerelemről fog szólni – írja a noivilag.hu.

Vízöntő

A levegő jegyek közé tartozó Vízöntő talán még sosem volt olyan boldog, mint most karácsonykor. Végre nem csak munkájában, családi és baráti kapcsolataiban mondhatja sikeresnek magát, hanem a szerelemben is. Ugyanis ez a lendület, szerencse hullám a magánéletének erre a területére is kiterjed. A Vízöntők többségének pozitív aurája van, ami karácsonykor felerősödik, és akár olyan emberek is megérezhetik, aki alapjaiban nem fogékonyak ezekre a jelekre. Irigylésre méltó lesz boldogsága, ami a 2020-as év első felében is meg marad.

Rák

A gondos, barátságos, álmodozó Rák eddig egészen sok kapcsolatot alakított ki másokkal, melyekből sokat tanult. Ez az időszak inkább volt hasznos számára, mintsem érzelmes, viszont a karácsony ezt a trendet megváltoztathatja. Habár a nagy szívfájdalom az utóbbi hetekben a Rákot teljesen kiegyensúlyozatlanná tette, és hajlamosnak érezhette magát az elzárkózásra, az utolsó utáni pillanatban mégis megtörténik a csoda! Már december elején ösztönösen kinyitják szívüket és lelküket, amit éppen akkor tesznek, amikor az igazi is felbukkan. A hosszú csalódásoktól teli időszak után a karácsonyi szerelem elkíséri majd a Rákot a 2020-as évben is.

loading...