Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Ezeket tapasztalod, ha kinyílik a Harmadik Szemed

Ezeket tapasztalod, ha kinyílik a Harmadik Szemed

A Harmadik Szem csakra a hatodik csakra, amely a két szemöldök között, az orrnyereg fölött helyezkedik el. Azt is szokták mondani, hogy a szemeink mögött, a fejünk közepén található. 

A Harmadik Szem számára olyan dolgok is láthatóvá válnak, amelyeket fizikai szemeinkkel képtelenek vagyunk érzékelni. A spiritualitással összefüggő magasabb megismerést és tudatosságot teszi lehetővé. Egyesek azt állítják, hogy telepatikus képességek is nyerhetőek azáltal, ha kinyílik ez a “szervünk”.

Bár a megnyitás rendszeres és elkötelezett gyakorlással, spirituális technikákkal érhető el, előfordul, hogy spontán megnyílik valamilyen impulzus hatására. Ha ez megtörténik, a következő jelenségeket tapasztalhatsz meg.

1# Kapcsolataidban változást észlelsz

Azt veszed észre, hogy olyan tények válnak egyértelművé előtted, amikkel kapcsolatban eddig gyakorta kétségek fogalmazódtak meg benned. Sok igazságra ráébredsz, és ez alapjaiban változtatja meg az emberi kapcsolataidat. Egyesek társasága már nem lesz olyan vonzó, másoké pedig felértékelődhet.

2# Mintha a valóság már nem lenne olyan valós

Gyakran körbenézel a környezetedben és azon elmélkedsz, vajon más is így ítéli meg, ami körülötte történik. Mintha minden, amit látsz és hallassz, kevesebb értelemmel bírna. Máshová helyeződik a fókuszod, mást fogsz értékelni az életben. Mintha néha csak megfigyelő lennél ebben a világban, hiszen felsőbb erők vonják el a figyelmed nagy részét.

3# Álmaid sokkal élénkebbé válnak

Mivel érzékeid jelentősen kinyílnak, sokkal több impulzust fogadsz be álmaidban is és sokkal életszerűbben tapasztalod meg, ami ott történik. Talán le is terhel az a sok esemény, amit alvás közben átélsz, és nem alszol olyan mélyen, mint régebben.

4# Fejfájást, elnehezedő érzést tapasztalhatsz

Ez annak köszönhető, hogy a Harmadik Szem megnyílásával a csakrák közti energiaegyensúly felborul és többlet koncentrálódik itt a többi rovására. Ezen csakra tisztítással lehet segíteni.

5# Másképp érzékeled a fényeket, színeket

Érdekes dolgokat tapasztalhatsz meg, amiket eddig nem. Olyan szagokat érezhetsz, színeket, talán jelenségeket is láthatsz, amiket mások nem.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...