Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Ezek a csillagjegyek nem a hűség mintaképei! Te vagy párod köztük vagytok?

Ezek a csillagjegyek nem a hűség mintaképei! Te vagy párod köztük vagytok?

Hirdetés

Aggódsz, hogy a partnered meg  fog csalni? Hogy csak játszadozik veled? De mielőtt pánikba esnél nézd meg mond az asztrológia a megcsalási hajlamáról.

 

Hirdetés

Lehet, hogy nem a csillagjegy dönt arról, hogy meg fog-e csalni a szerelmed vagy nem, de az tény, hogy egyes csillagjegy jelleme szerint  inkább hajlamos a félrelépésre többi jeggyel szemben. Kövesse a kozmikus nyomokat és derítse ki megcsalja-e a párja.

A leginkább hajlamos csillagjegy csoportok a félrelépésre – a TŰZ jegyek:

KOS

A Kos tüzes csillagjegy ezért, nem áll tőle messze a félrelépés fogalma. Fő jellemzője pedig a szenvedélyesség  és létszüksége, hogy az az élete része legyen. Ezért ha a kapcsolatában nem találja már a szenvedélyt, gyorsan megkeresi azt valaki másnál. Az ösztönei által van vezetve és szeret hódítani, azonban ha mindezt megtalálja egy személynél, képes egész életében hűséges maradni, csak biztosítani kell neki a pezsgést és a változatosságot.

OROSZLÁN

Az Oroszlán megcsalásra való hajlama igen furcsa, félrelépésének az egyetlen oka a hiúsága lehet avagy a gyanú hogy a párja már megcsalta és így szeretne visszavágni. Ezen túl az oroszlánnak fontos a szerelem mindig szerelemből él valakivel és mindig egyenes és igazságos. Ha szeretne kilépni a kapcsolatból, nem húzza az időt, hanem egyből meg is teszi. Ha a kapcsolatában már nem biztos és bizalmatlanul viselkedik, valószínű, hogy az önbecsülését valaki más ágyában szerzi vissza.NYILAS

A Nyilas gyorsan esik szerelembe, lelkesedik az első időszakban. Azonban ami után kicsit lecsillapodnak az izgalmak és a megismerkedés után elkezdődnek a szürke mindennapok lassan, kezdi unni magát és új izgalmakat keresni. Az ő esetében nem a szenvedélyesség az ami dönt, inkább a változatosság és az idealizmusa. Amint problémák merülnek fel, azonnal elkezd valaki másról fantáziálni akivel azt képzeli képes lesz az ideális együttlétre.

Akik gyakran megkívánják a változatosságot – a LEVEGŐ csillagjegyek:

IKREK

Az Ikrek esetében sem a vágy a motiváció, hanem a kíváncsiság. Imádnak flörtölni, ők valójában a flörtölés mesterei. A változatosság utáni vágyuk szinte kimeríthetetlen. Nyitottsága az új ismeretségek felé, azonban nem feltétlenül jelenti azt, hogy félre is lép. De ha megcsalásra kerül sor, egy biztos, hogy nem az érzelmei által van vezetve, kizárólag az adrenalin hajtja bele a futó kalandba. Ha partnere rájön a félrelépésére, pár perc alatt képes lesz rávenni, a megbocsájtásra. Ebben is látszik a könnyelműsége.MÉRLEG:

A Mérleg számára, ugyan a tökéletes és harmonikus párkapcsolat a legfontosabb, ugyanakkor nagyon könnyen elcsábul. Ha félrelép, biztos, hogy nem ő volt a kezdeményező, mivel tehetetlensége miatt nem is képes ilyesmire. Fontos neki a külvilágból személyességének a megerősítése, és ha a párja ezt nem képes neki megadni, egy kis flörttel  és hízelgéssel gyorsan lecsillapítja érzelmeit. Ha rajtakapják, arra vár, hogy a probléma magától megoldódjon, nem fektet az ügybe energiát.

VÍZÖNTŐ

A Vízöntő csillagjegy valójában érzelmes lény de mindennél jobban szereti a szabadságát és az izgalmakat. Nem tűri ha korlátozzák, akár mozgásban, akár a párkapcsolatában, de ugyanakkor elvárja a partnere hűségességét. Ha a párja bármiben is korlátozni próbálja azonnal keresi a kiutat, és így a félrelépése, is csak megérdemelt büntetés. A hűtlensége általában nem érzelemből indult, hanem szexuális okokból.

Akiknek fontosak a kötöttségek: a FÖLD jegyek:

BIKA

A Bikát a hűségéről ismerhetjük fel, rendkívül stabil és megbízható társ. Ragaszkodó és a hűséget minden esetben elvárja a partnerétől.  Ritkán keveredik olyan helyzetekbe, melyekben hűségességét  kockára tenné, amúgy is jól meg szokta fontolni minden egyes lépését  és amint számolni kezd a következményekkel, fel is hagy az ötlettel. E mellett rendkívül érzéki természetű így minden szabad idejét a párjával tölti. Házasságát ritkán bontja fel.SZŰZ

A Szűz életében a legfontosabb a harmónia és a rendezettség, a szerelemben is ez a legfontosabb neki. Így párjával szemben tudatos és nem szokott eltérni a jól megszokott, biztonságos társától. Érzelmi fellángolásait is meggondolva intézi el magában. A legjobb házastárs a Szűz, mivel jól viseli a szürke hétköznapok egyhangúságát és élvez minden egyes együtt öltött pillanatot a párjával. Kiegyensúlyozott személyisége minden mélyponton képes felülemelkedni.

BAK

A Bak csillagjegy általában megbízható és igen fegyelmezetten viselkedik, az élete minden területén. Nem szokott hirtelen felindulásból cselekedni, mindent jól átgondol mielőtt véghez visz valamit. A kapcsolatában is egyenes és lojális. Ha szeretne kilépni a kapcsolatból egyből megmondja az igazat nem csalja meg a párját, inkább kilép a kapcsolatból. Fontos számára a törvényesítés és a feltételek tisztázása. Házasságot csak akkor köt, ha felmért minden egyes körülményt.

Akikre jellemzőek a mély érzések: A VÍZ jegyekRÁK

A Rák csillagjegy romantikus, mindegyik szerelmüket egy életre tervezik. Mindig hűségesek a párjukhoz, igyekeznek minél több időt vele tölteni. Ezen kívül befolyásolhatóak és nem képesek a bűntudatot elviselni. Akkor sem merül fel bennük a félrelépés gondolata, ha a kapcsolata már rég megszürkült. Ő ekkor is romantikus álmokat sző tökéletes szerelméről.  Már gyermekkoruk óta a házasságról ábrándoznak nagyon ritkán lépnek félre.

SKORPIÓ

A Skorpiót a birtoklási vágyáról ismerjük, ha megtalálja élete szerelmét, hosszú időre elkötelezi magát mellette, és ettől kezdve hűséges lesz a társkapcsolatában. Nagyon féltékeny természetű, ugyanolyan odaadást vár el a párjától, amilyet maga is nyújt. Ha megcsalják, akkor viszont hajlamos visszavágni. Szenvedélyes és titokzatos, a vágyaikat képesek nagy nehezen kordában tartani.HALAK

A Halak imád párkapcsolatban élni. Ő a mély érzések valódi képviselője, képzeletében nem is létezik a hűtlenség, képes teljes mértékben a szerelmének szentelnie magát. Soha nem bántaná meg a társát, de olykor túl gyorsan el csábul, gyakran igazítja a valóságot a saját képzeletéhez és így gyakran csalódik is. Ilyen érzelmi helyzetben lenne képes csak megcsalni a barátját és valószínű, hogy egyből sírva kéregetné magát vissza hozzá.

Forrás

Hirdetés
loading...