Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Ez ragad meg rólad az emberekben a csillagjegyed alapján

Ez ragad meg rólad az emberekben a csillagjegyed alapján

Egy emberről első körben természetesen a kinézete alapján tudunk csak véleményt alkotni, ám ha egy kicsit több időt vele töltünk, akkor a személyiségjegyei könnyen felülírhatják az első benyomást.

 

Minden egyes csillagjegynek megvannak az egyedi karakterisztikái, amelyek bevésődnek a többiek elméjébe. Lássuk, hogy a tiéd micsoda.

Kos

Az olthatatlan vágy újabb és újabb dolgok felfedezésére. Aki szeret utazni, az tudja, hogy egy Kost kell keresnie útitársnak.

Bika

Megbízható és hűséges, ezek ragadnak meg egy Bikával kapcsolatban, ha több időt töltünk el velük.

Ikrek

Ha a legváltozatosabb információkra van szükséged, akkor keress fel egy kíváncsi és beszédes Ikreket.


Rák

Ha egy adag megértésre és szimpátiára vágysz, akkor fordulj egy Rákhoz. Nagyon érzékeny és reszponzív partner.

Oroszlán

Egy Oroszlán mellett egész idő alatt jó mókában lehet részed. Élettel teli és nagylelkű személy, aki mindig szuper társaság.

Szűz

Kiváló elemző képességgel rendelkezik, szóval az, aki a munkájáról értékelést szeretne kérni, forduljon egy Szűzhöz.

Mérleg

Egy Mérleggel megtalálhatod a békét és a harmóniát. Biztos, hogy nem fogsz vele konfliktusba kerülni egykönnyen. Még véletlenül sem provokál senkit.


Skorpió

A küzdő szelleme az egyik legfontosabb jellemzője. Aki egyszer közel kerül hozzá, azt meg is védi, ha viszont ellene fordulsz, kegyetlen lesz a haragja.

Nyilas

Új ismerősök, országok, projektek, ismeretek – állandóan ezeket hajtja és éppen ezért olyan vonzó személyiség mások számára. Mellette sosem lehet unatkozni.

Bak

Kiváló csapatvezető válik belőle, akit mindenki tisztel. A feljebbvalói is, hiszen nagyon felelősségteljes és lelkiismeretes a munkájában.

Vízöntő

Nagyon kevés ember van, aki versenybe szállhat egy Vízöntővel, ha az igazság védelméről van szó. A többieket a nyíltsága és őszintesége vonzza.

Halak

A kreatív Halak mindig képes magához vonzani valakit, hiszen lassan kibontakozó természete rengeteg érdekes dolgot tár a többiek elé.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...