Kezdőlap OTTHON LAKBERENDEZÉS Ez az apuka két matracot helyez a falhoz, ami ezután történik, az...

Ez az apuka két matracot helyez a falhoz, ami ezután történik, az minden képzeletet felülmúl!

Hirdetés

A legtöbb szülő rajong a gyerekeiért, mindent megtesz azért, hogy a kicsik jól érezzék magukat, boldogak legyenek, mindent megkapjanak.

 

Hirdetés

A gyerekek imádják a meglepetéseket, és a szülőket is boldogság tölti el, ha porontyaik visongva örülnek az ajándékoknak. A videóban szereplő apuka díjat érdemelne, amiért ennyire ötletesen átalakítja két kislánya szobáját.

Adam Hadlock először is a tervezésnek fogott neki, egy olyan gyerekszobát szeretett volna, ahol egyszerre lehet játszani, mozogni, pihenni, aludni, és még a természet elemei is visszaköszönnek. A munkálatok nem tartottak sokáig, igaz az ügyes kezű apuka 3 napon keresztül, reggeltől estig dolgozott a nagy művén.Az időzítés is tökéletesre sikeredett, mivel az új gyerekszoba Szentestére készült el. Ekkora meglepetést biztosan nem szerezhetett volna Adam kislányainak, ha például két babával lepi meg őket.

A befektetés mindenképp megérte, hiszen egy inger gazdag környezetben cseperedhetnek ezentúl a lányok, ahol kedvükre mászkálhatnak, játszhatnak. A videóban lépésről-lépésre követhetjük a munkafolyamatot, de a legjobb mégis látni és hallani a lányok reakcióit, amint birtokba veszik csodálatos gyerekszobájukat.
Hirdetés