Kezdőlap EGÉSZSÉG Szeretnéd 4 óra alatt elfelejteni a torokgyulladást? Akkor ezt próbáld ki és...

Szeretnéd 4 óra alatt elfelejteni a torokgyulladást? Akkor ezt próbáld ki és sikerülni fog!

Mindannyian tudatában vagyunk annak, hogy a torokgyulladás sok kellemetlenséggel jár, különösen nyeléskor keletkezik a fájdalom, de általános gyengeség, láz és az ezzel járó hidegrázás is a tünetei a betegségnek. A torokgyulladás kezelésére több népi gyógymód is létezik, amelyek hatásosan megszüntetik a problémát, és ezzel párhuzamosan az immunrendszert is erősítik.

A következő recept is egy ilyen gyógykészítmény összedobását írja le, amely 4 óra alatt enyhíti a kínzó tüneteket, és serkenti a felépülést.

Hozzávalók:

½ bögre darált köménymag

1 evőkanál konyak

1 és egy ¼ pohár víz

Elkészítés:

  1. Egy tálba öntsük bele az 1 pohár vizet, melléje mehet a darált kömény. Ezt tegyük oda a tűzre, ahol 15 percig forraljuk, ez idő alatt egy kávézacchoz hasonló sűrű masszát kell kapjunk.

  2. Szűrjük le a főzetet, majd adjunk hozzá még egy ¼ pohár vizet, és ismét tegyük oda főni. Ha felfőtt, vegyük le a tűzről, és keverjük bele az egy kanál konyakot.

  3. Félóránként 1 evőkanállal vegyünk be ebből a keverékből. Már 2 óra múlva enyhül a fájdalom, a nyelés is könnyebb lesz, és 4 óra múlva már teljesen helyre is jövünk.

Szerző: tudasfaja.com

loading...