Kezdőlap EZOTÉRIA Ez a 3 csillagjegy a leghajlamosabb egyéjszakás kalandba bocsátkozni

Ez a 3 csillagjegy a leghajlamosabb egyéjszakás kalandba bocsátkozni

Számukra egy élvezetes együttlétnek nem kell, hogy lelki kötődés legyen az alapja. Mind szenvedélyesek és szeretik kiélvezni a testi gyönyöröket, még ha nem is ismerik az alkalmi párjukat.

Lássuk, hogy melyek azok a csillagjegyek, akik szívesen belemennek egy egyéjszakás kalandba és nem aggódnak a következmények miatt.

1# Ikrek

Folyamatosan igénylik a változást és az új élményeket. Könnyen elunják magukat a monotóniában. Azt vallják, hogy ahhoz, hogy jól érezd magad valakivel, nincs szükséged komoly párkapcsolatra. Sok barátjuk van, akiket nagyra értékelnek, de nem igénylik, hogy minden áron elköteleződjenek egy párkapcsolatban.

2# Nyilas

Az egyik legfüggetlenebb csillagjegy, akinek a személyes szabadsága mindennél többet ér. Az elköteleződés egyfajta börtönt jelent számára. Folyamatosan az új tapasztalatokat, új kalandokat vadássza. Nem gondolkozik sokáig egy egyéjszakás kaland lehetőségének kihasználásán.

3# Oroszlán

Az energia koncentrálódik és a szenvedély magas lángon ég bennük. Az egyhangúságot nem nekik találták ki és izgalom hiányában könnyen elvesztik az érdeklődésüket. A préda nyomon követése és levadászása különös élvezetet jelent számukra, ezért is keresgélnek folyamatosan és vetik bele magukat az egyéjszakás kalandokba.

tudasfaja.com

loading...