Kezdőlap EZOTÉRIA Ez a 10 dolog történik veled, ha megbarátkozol az egyedülléttel

Ez a 10 dolog történik veled, ha megbarátkozol az egyedülléttel

Hirdetés

Az egyedüllétre sokan igazi mumusként gondolnak, hivatkozva arra, hogy az ember természetéből fakadóan társas lény. Az utóbbi ugyan igaz, ám az előbbit bizony át kellene gondolni. Attól függetlenül, hogy az ember társas lény, sokat profitálhat az egyedül töltött időszakokból is. 

Lássuk, hogy mi az a 10 dolog, ami akkor történhet meg veled, ha képes vagy megbarátkozni az egyedülléttel és kiaknázni azt.

Hirdetés

1# Kényelmes lesz az életed

Persze, az egyedüllét egy hosszú kapcsolat után kezdetben fájdalmas tud lenni, ám idővel egy teljesen természetes dologgá alakul át. Mindamellett az életedben szereplő többi kapcsolat fontosságáról sem szabad megfeledkezned, amelyek szintén sokat adnak hozzád.

2# Nem keresed megrögzötten az új párkapcsolatot

Ha megbarátkozol a helyzeteddel, reggelente ébredéskor nem az lesz az első gondolatod, hogy mikor fog már melletted kelni valaki. Nem keresed megrögzötten az igazit, hanem egyszerűen éled az életed és hagyod, hogy megtörténjen a találkozás, amikor annak eljön az ideje.

3# Értékes kapcsolatot alakítasz ki önmagaddal

Szó szerint jóban leszel önmagaddal. Motiválod magad, fejleszted magad, elfogadod a hiányosságaidat és dolgozol azok kiküszöbölésén. Kezded megszeretni önmagad és ez bár furcsa lesz, egyszerre csodás is.

4# Nem számít már, hogy mit gondolnak mások

Nem foglalkozol többé azzal, hogy ki hogyan néz rád, vagy mit gondol rólad, miközben egyedül ülsz be egy kávézóba vagy bárba, esetleg megnézni egy mozifilmet.

5# Megfeledkezel a segítség kérésről

Kezd természetessé válni, hogy minden ügyed intézésekor csak magadra számíthatsz, és nem fogsz segítséget kérni senkitől, semmivel kapcsolatban. Megnyugvást találsz abban, hogy mennyi mindenre vagy képes egyedül és nem is esne jól másoktól függeni.

6# Jobban megismered önmagad

Nem akarod a személyiségedet egy másik ember köré építeni és képes leszel valódi önmagadat megismerni a döntéseiden keresztül és nem egy másik emberhez viszonyítva. Egyre jobban érdekelni fog, hogy ki is vagy valójában és egyre többet fogsz megtudni magadról, amit majd szívesen mutatsz be leendő párodnak, ha eljön az ideje.

7# A szívfájdalom elkerül majd

Nem akarod majd megrögzötten betölteni az életedben lévő ‘űrt’ egy hamis románccal, hiszen tökéletesen kielégítenek a mindennapi tevékenységeid. Így, hogy nem a kétségbeesés hajt egy kapcsolatba, el is kerülöd a felesleges szívfájdalmakat.

8# Megtanulod, hogyan szeresd önmagad társaságát

Kezdetben talán gyűlölöd, majd rájössz, hogy mennyi mindent tanulhatsz általa és mennyit segít a fejlődésedben. Kezded megérteni az egyedüllét szépségét és fontosságát.

9# Elsajátítod az elengedés képességét

Nem akarsz kényszeresen kapcsolódni senkihez és nem küzdesz az állapotod ellen. Nem akarod minden áron kontroll alatt tartani a történéseket. Bízol abban, hogy most az egyedüllét az, ami a legjobban szolgálja a lelki jóllétedet, és ha eljön az idő, akkor ennek is vége szakad egyszer, addig pedig kihasználod az előnyeit.

10# Javul az önértékelésed

Nem másoktól várod a megerősítést, hogy értékes vagy és nem húzol párhuzamot az egyedüllét és a szeretetlenség között. Tudod, hogy képes vagy egyedül is boldog lenni és azt, hogy ha ennek az életszakasznak vége, megfelelő döntést fogsz majd hozni.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

Hirdetés
loading...