Kezdőlap AKTUÁLIS Erre senki nem számított – most jött a hír Krausz Gáborék kapcsolatáról

Erre senki nem számított – most jött a hír Krausz Gáborék kapcsolatáról

Hirdetés

Krausz Gábor számára nem csupán az újrakezdést és a szerelmet, hanem a békét is jelenti Mikes Anna, akitől a sármos táncos olyan változásokat tapasztalt életében, amelyekre néhány hónappal ezelőtt még nem számíthatott.

 

Hirdetés

Azok az idők, amikor Tóth Gabi és Krausz Gábor házassága végérvényesen véget ért, nehezek voltak mindkettejük számára. A szakítás után látszólag nem sok esély volt a jó viszonyra, különösen, miután mindketten új kapcsolatokban találták meg boldogságukat.

Azonban az énekesnő testvére, Tóth Vera és férje, Pauli Zoltán, mindent megtettek annak érdekében, hogy a család és különösen Hannaróza, a kislányuk érdekében normalizálódjon a viszony a két szülő között. Vera és Zoltán, a “békéltető sógorok”, ahogy ők nevezik magukat, mindent elkövettek annak érdekében, hogy a feszültségeket oldják, és a két szülő baráti viszonyba kerüljön.Azonban az igazi fordulatot Mikes Anna jelentette Krausz Gábor életében. Amióta megismerkedtek a Dancing with the Stars műsorban, az élete teljesen új irányt vett. Anna nem csak a szerelem és az újrakezdés forrása lett, hanem segített neki elengedni a múlt sérelmeit és a jövő felé fordulni.

Egy belső informátor szerint “Anna minden tekintetben nagyon jó hatással van Gáborra. Ő segített neki abban, hogy túl tudjon lépni a múlton, elengedjen minden sérelmet és csak a jövőre koncentráljon. Abban is nagy szerepe volt, hogy Gábor félre tudta tenni a fájdalmát, békét kötött, sőt normális kapcsolatot alakított ki Gabival, valamint annak párjával is. Rájött, hogy a kislánya érdekében meg kell ezt tennie.”A változásokról múlt pénteken Tóth Gabi is nyilatkozott az nlc.hu-n, kijelentve, hogy mindannyian nagyon jó kapcsolatot ápolnak, és örül a boldogságuknak. Ugyanakkor Krausz Gábor a találkozásokról nem beszélt, így az érintett felek kapcsolatát titokzatos homály övezi.

Hirdetés