Kezdőlap AKTUÁLIS Erre senki nem számított! Készülj fel, ilyen lesz az időjárás Húsvétkor

Erre senki nem számított! Készülj fel, ilyen lesz az időjárás Húsvétkor

Hirdetés

Ahogy beköszöntött a hétvége, sokakat foglalkoztat, hogy vajon a tél csak vendégként tér-e vissza, vagy egy utolsó, döcögős búcsúra készül.

 

Hirdetés

A legfrissebb előrejelzések alapján az utóbbi verzió látszik valószínűbbnek.

Pénteken napközben egyre többfelé szakadozottabbá válik a felhőzet, és rövidebb-hosszabb időszakokra kisüt a nap. Ugyanakkor még több tájegységünkön kialakulhat átmenetileg kisebb eső vagy zápor.

Északnyugaton élénk lesz a délkeleti szél. A hőmérséklet délután 8 és 12 fok között alakul.

Szombaton többfelé számíthatunk napos időszakokra, de délután a Dunántúl fölé vastagabb felhők érkeznek. Kezdetben csak néhol lehet kisebb eső, majd délután és este nyugaton, valamint délnyugaton többfelé kialakulhat eső és zápor.Sokfelé élénk, helyenként megerősödik a délkeleti szél. A hőmérséklet reggel -2 és +4, délután pedig 10 és 16 fok között alakul.

Vasárnap sok felhő lesz felettünk. Kezdetben csak elszórtan, délután és este viszont már többfelé kialakulhat eső és zápor. Élénk, erős lesz a déli-délkeleti szél. Az idő melegszik, a hőmérséklet pedig 11 és 20 fok között alakul.

Hétfőn és kedden erősen felhős, borult időben lesz részünk. Mindkét nap többfelé kialakulhat eső, zápor, helyenként akár zivatar is. Sokfelé várható szeles idő. Hétfőn a hőmérséklet 11-19, kedden pedig 10-17 fok között alakul.A legfrissebb előrejelzések szerint úgy tűnik, hogy nem várható további kemény lehűlés. Sőt, húsvét vasárnap először éri el a csúcshőmérséklet a 20 fokot, így az ünnepnapokra kellemes, tavaszias idő várható.

Hirdetés