Kezdőlap EGÉSZSÉG Erős görcseid vannak? Alkalmazd ezt az illóolajat és elmúlik a fájdalmad

Erős görcseid vannak? Alkalmazd ezt az illóolajat és elmúlik a fájdalmad

Hirdetés

A leggyakrabban megtapasztalt görcsök közé tartozik a végtagok izmainak görcse, amelyek általában túlzott fizikai megerőltetés után alakulnak ki és a menstruációs görcsök.

Az illóolajakat nagyon jó hatékonysággal be lehet vetni ezekben az esetekben, mivel természetes módon kínálnak enyhülést anélkül, hogy mellékhatásokkal kellene számolnunk.

Hirdetés

A mentaolaj kiválóválasztás a hasi görcsök és egyéb izomgörcsök enyhítésére.

Miért a mentaolaj?

Köszönhetően a gyulladáscsökkentő, görcsoldó és fájdalomcsillapító hatásának, a mentaolaj képes enyhíteni az izomgörccsel járó fájdalmakat. Ha helyileg alkalmazzuk, képes tompítani a fájdalomérzékelést és segít az izmoknak ellazulni, enyhítve a görcsöt és a feszülést.

A menta növény egészében megtalálható a mentol nevű növényi hatóanyag, amelynek érzéstelenítő hatása van és hűsítő hatást gyakorol az adott területre. Természetes módon csillapítja az izomfájdalmat.

Hogyan kell helyesen alkalmazni?

A legjobb, ha helyileg hígítva használod, hiszen szinte azonnal kifejti a hatását.

Bár koncentráltabb formában hatásosabb, ha el akarod kerülni az égető, irritáló hatását, akkor a legjobb, ha valamilyen vivő olajba kevered bele, mint például a jojoba- vagy a mandulaolaj.

Keverj össze 2 csepp mentaolajat 10 csepp jojobaolajjal. Masszírozd be az adott területre körkörös mozdulatokkal és hagyd rajta hatni.

tudasfaja.com

Hirdetés