Kezdőlap AKTUÁLIS Erős Antónia keményen beleállt Gönczi Gáborba és Marsi Anikóba:

Erős Antónia keményen beleállt Gönczi Gáborba és Marsi Anikóba:

Hirdetés

Erős Antónia és Szellő István újra reagált a TV2 tavaszi lépésére, miszerint a műsorvezetők megfogalmazták, hogy Orbán Viktorra szavaznak.

 

Hirdetés

Mint ahogy arról március végén a Blikk is beszámolt, a TV2 arcai – köztük Gönczi Gábor és Marsi Anikó hírolvasók –, ahogy négy évvel ezelőtt, úgy idén is egy videóban álltak ki, egyenként elmondva, miért támogatják Orbán Viktort a választáson. A videót az RTL híradós párosa nem hagyta szó nélkül, élő adásban reagáltak a konkurens csatorna lépésére.

  

Az RTL Magyarország 25 éves születésnapja alkalmából készült, RTL Sztori című kétrészes sorozatban a Híradó legjobb pillanatai is szerepeltek, amelyben az üzengetős eset is bekerült. Erős Antónia és Szellő István is kifejtették a véleményüket, miközben Gönczi Gáborra és Marsi Anikóra is tettek megjegyzést.

– Ha azt tapasztaljuk más, híradónak nevezett műsorban vagy híradósnak nevezett műsorvezetőknél, hogy véleményt mondanak, kiállnak egy-egy politikai párt vagy vezető mellett, annak a helytelenségét jelezni kell. Ha egy híradós elkezdi a saját véleményét közvetíteni, abban a pillanatban megszűnik híradósnak lenni – reagált Erős Antónia az esetre.

– Nem lehet kimondani bizonyos dolgokat. Aztán, hogy te mit gondolsz, otthon miről beszélsz… az a te magánügyed. Ez nem tartozik a nézőkre – fejtette ki Szellő István, miért találta nem helyénvalónak, hogy a Tények műsorvezetői egy párt vezetője mellett kampányoltak.

(media1.hu)

Hirdetés