Kezdőlap AKTUÁLIS Ennyi idősen sikerült! Hatalmas örömhírt jelentett be Szandi

Ennyi idősen sikerült! Hatalmas örömhírt jelentett be Szandi

Hirdetés

Szandi, a népszerű énekesnő régóta dédelgetett álma vált valóra: lehetőséget kapott arra, hogy az Fővárosi Nagycirkuszban fellépjen artistaként.

 

Hirdetés

Az énekesnő mindig is csodálattal nézte az artistákat gyermekkorában, és most végre saját maga is részt vehet ebben a fantasztikus élményben.

A napokban Szandi és csapata egy csodálatos videóklipet forgatott a Fővárosi Nagycirkuszban, amelyben egy kis ízelítőt kaphatunk a látványos produkcióról. Az énekesnő izgatottan várja, hogy láthassák a rajongók a végeredményt, amelyet március 24-én a II. Légtorna Fesztivál gálaműsorában mutatnak majd be élőben.Az Instagramon közzétett bejegyzésében Szandi elárulta, hogy már gyermekként álmodozott arról, hogy a Nagycirkuszban lépjen fel, és most végre ez az álom valóra vált számára. Az énekesnőt rengetegen gratulálták a lehetőséghez, és kíváncsian várják, hogy láthassák őt az artisták között a nagy manézsban.

Szandi 2018-ban fedezte fel a légtornát, és azóta szenvedélyesen űzi ezt a sportot. Két évvel ezelőtt már részt vett az I. Budapesti Légtorna Fesztiválon, ahol fellépőként mutatkozhatott be, és azóta is hű maradt ennek a hobbijának.

Most újra visszatért szeretett elfoglaltságához, hogy ezen a különleges gálaműsoron bemutassa tudását és tehetségét.


 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Szandi (@szandi_hivatalos) által megosztott bejegyzés

Hirdetés