Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ Egy embernek nem nevezhető személy forró kátránnyal öntött le 4 kölyköt —...

Egy embernek nem nevezhető személy forró kátránnyal öntött le 4 kölyköt — a megmentők villámgyorsan reagálnak

Hirdetés

Ez Jászvásár városban, északkelet-Romániában történt. Négy kiskutyát találtak forró kátránnyal leöntve. Az utca közepén tehetetlenül feküdtek, és valaki otthagyta őket meghalni.

 

Hirdetés

Szerencsére a The Sky Foundation for Animal Rights jó emberei tudomást szereztek a szegény kölykökről, és még időben odaértek hozzájuk. Az állatklinikára kritikus állapotban érkeztek, és érzéstelenítésre volt szükség, amíg a kátrány eltávolításra került.

Szerencsére mind a négy kölyök jól van, de sajnos nem ez volt az első eset, amikor Romániában a kutyákat forró kátránnyal kínozták.

Ez a rettenetes dolog tavaly nyáron történt. De amitől még ennél is jobban megdöbbentem az az, hogy az ez ügyben kirendelt rendőr, a Daily Mail szerint elismerte, hogy nem fogja pazarolni az idejét ennek a bűncselekménynek a nyomozására.

Az állatorvosi érdekképviseleti csoportok, köztük a Sky Foundation arra törekszik, hogy segítsen az állatok visszaélésében és elhanyagolásában Romániában. De sajnos egyedül nem megy nekik. Az embereknek meg kell tanulniuk, hogy az állatokat nem bántalmazhatják, és a rendőrségnek a tudtukra kell adják, hogy nem fogják eltűrni az állatokkal való visszaélést.

 


Oszd meg ezt a történetet, hogy segítsen felhívni a figyelmet az állatokkal való visszaélésekre, és hogy az emberek tudják, hogy soha nem szabad bántani egy állatot!

Forrás: szabadnakszulettek.hu

Hirdetés