Kezdőlap OTTHON KREATÍV Elővett egy nagy sálat, pár percen belül olyan dolgot készített, amiért mindenki...

Elővett egy nagy sálat, pár percen belül olyan dolgot készített, amiért mindenki irigykedve nézett rá! (videó)

Hirdetés

Bár vannak olyan napok, amikor úgy érezzük, hogy lassan közeledni kezd az ősz, és az égbolt is egyre inkább kezd őszi kék lenni, a nyárból azért még hátravan egy kevés. Ha most tervezzük a nyaralást, az alábbi ötlet igen jól jöhet.

Ugye ismerős az a helyzet, amikor igyekszünk a legkevesebb cuccot bepakolni a nyaraláshoz, és mégis akkora bőröndünk keletkezik, hogy alig bírjuk betuszkolni a kocsiba.

Hirdetés

Általános, és kötelező szabály: ne vigyünk magunkkal sok ruhát, hiszen egy tengerparti nyaraláson úgyis leginkább egy szál fürdőruhában leszünk. Az esti órákban, vagy a tűző napon is néha nem árt, ha van nálunk valami nagyon vékony ruha. Nem kell egy csomó ruhát magunkkal vinnünk.

Legyen nálunk egy óriási színes kendő, és ezt nagyon sokoldalúan felhasználhatjuk majd. Lehet például törölköző, vagy árnyékoló belőle, de akár a homokba is kiteríthetjük, hogy rá tudjunk feküdni. Ha pedig úgy adódik, akkor gyorsan át tudjuk alakítani praktikus ruhává. Néha van, hogy csak úgy gyorsan magunkra kell kapnunk valamit. Ilyenkor jó, ha kéznél van egy nagy kendő.

Az alábbi videóban láthatjuk, hogy hogyan alakíthatjuk át a kendőt ruhává. Hajtsuk ketté, majd a két megmaradt végé bogozzuk össze. Ezután a felső felét nyissuk szét, és bújjunk bele. Igaz, hogy ez a példány elől nyitott lesz, de, ha zavar, akkor egy csattal vagy egy brossal elől gyorsan összetűzhetjük. Nagyon praktikus ez az ötlet, még az idén érdemes kipróbálni.

Szerző: tudasfaja.com

Hirdetés