Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ Az életéért küzd az a baba, akit édesanyja megvert, majd elment otthonról...

Az életéért küzd az a baba, akit édesanyja megvert, majd elment otthonról randizni

Hirdetés

Szülőként kötelességünk óvni gyermekeinket és gondoskodni róluk, amit természetesen senki nem kényszerből tesz meg, hanem azért, mert az életénél is jobban szereti csemetéit. Legalábbis a többségre ez igaz. Nehéz megérteni, hogy mi munkálkodik azoknak a szülőknek a fejében, akik bántalmazzák gyermekeiket.

Az ukrajnai Rivne városában egy baba az életéért küzd, akit meg nem nevezett édesanyja állítólag megvert, mielőtt randira ment. A Daily Mirror szerint az 1 hónapos Mykyta-t a kiságyában találták meg, tele zúzódásokkal.

Hirdetés

Az anyát gyermekbántalmazással és gondatlansággal vádolják, miközben kérdéses, hogy a kis Mykyta túléli-e sérüléseit.

A helyiek állítása szerint a gyermek egy szociális lakásban él anyjával. Az aggódó szomszédok, akik tudták, hogy anyja egyedül hagyta a kicsit egyik nap, amikor elment otthonról, átmentek hozzá, hogy megnézzék, jól van-e. Ekkor vették észre, hogy a baba milyen szörnyű állapotban van.

A szomszédban élő hölgy, Tetiana Prymak a következőt nyilatkozta:

“Amikor beléptünk a szobába, láttuk, hogy Mykyta a kiságyában fekszik. A szeme fekete volt, az orrát alvadt vér dugaszolta el és alig lélegzett.”

Ahogy elkezdtük átöltöztetni, láttuk, hogy az egész testét zúzódások borítják. Az egyik nő, aki szintén a szobában volt, elájult, miután mindezt látta.”

Az orvosok az intenzív osztályon küzdenek Mykyta életért. Egyikük elmondása alapján a kisfiú koponyája több helyen meg van repedve. 

“Soha életemben nem láttam még ennyire szörnyű állapotban lévő gyermeket. Úgy gondolom, hogy az anyja soha nem cserélte le a ruháját és pelenkát sem használt. A bőre borzasztó állapotban van.”

Amikor az anya hazatért, azonnal letartóztatták és bevitték kihallgatásra.

“Az anya azt nyilatkozta, hogy nagyon ideges volt, mivel a kicsi folyamatosan sírt. Otthon hagyta a gyermeket és elment találkozni valakivel.” – jegyezte meg a rendőrség szóvivője.

A kisfiú 27 éves édesapját egyáltalán nem érdekli fia sorsa.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

Hirdetés