Kezdőlap OTTHON KREATÍV El ne dobd a kindertojás dobozát! Praktikus ötleteket mutatunk!

El ne dobd a kindertojás dobozát! Praktikus ötleteket mutatunk!

Hirdetés

A Kinder Surprise évtizedek óta töretlen sikert arat a gyerekek körében. Hogy milyen meglepetést rejt a tojás, mindig nagy izgalommal tölti el a kíváncsi gyerekeket.

A meglepetés sárga kis műanyag csomagolás számtalan dologra felhasználható. Az alábbi videóban okos praktikákat találhatunk. Érdemes kipróbálni őket!

Hirdetés

1. Nagyon praktikusan lehet tárolni benne a fülhallgatót. Utazáskor például beletehetjük, szépen összehajtogatva, így biztosan nem fog megtörni, vagy elkallódni a kábel.

2.Ha néhány lyukat mélyítünk a doboz tetejére, akkor kiváló fogpiszkáló tartó lesz belőle. Kiránduláskor nagyon mutatós, és praktikus lehet.

3.Ha a doboz belsejébe egy kvarc sávot ragasztunk, és néhány szál gyufát teszünk bele, akkor mindig kéznél lehet egy praktikus gyufásdoboz. Azért előnyösebb, mint a hagyományos, mert nem ázik el.

4.Mélyítsünk egy lyukat a doboz belsejébe, és ha a gyerek nem eszi meg egyszerre a Chupa-Chups-ot, akkor helyezzük bele. Így megőrizhetjük tisztán, és pár nap múlva folytathatja ott, ahol abbahagyta.

5.Vágjunk egy nagyobb lyukat a doboz aljára, és tegyük bele a fogkefénket. Ez az ötlet nagyon hasznos lehet, hiszen, főleg az utazásokhoz elengedhetetlen lehet egy jól záródó fogkefe tok.

6.Egy tűvel mélyítsünk néhány kicsi lyukat a dobozra, így praktikus só, vagy borsszóró lesz belőle.

7.Fúrjuk ki a doboz tetejét, majd a lyuk másik oldalára ragasszunk egy hegyezőt. Így készíthetünk praktikus hegyezőt a Kinder Surprize dobozásból.

Hirdetés