Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ Egy otthoni biztonsági kamera olyat rögzített, amitől már több százezren lettek libabőrösek…

Egy otthoni biztonsági kamera olyat rögzített, amitől már több százezren lettek libabőrösek…

Egy otthoni biztonsági kamera olyan felvételt rögzített, amiről sokan állítják, hogy egy kisfiú ‘szellemének’ ugrándozása és játéka látható rajta.

A felvételen egy nappali látható, amelynek közepén egy macska ül békésen. Egyik pillanatban egy ködös alak körvonala jelenik meg a jobb alsó sarokban.

A jelenség úgy tűnik, hogy ide-oda mozog a képen, mielőtt eltűnik. Mindeközben a macska közömbösen fekszik a padlón.
A videót egy Joey Nolan nevű YouTube felhasználó töltötte fel a megosztóra augusztus közepén. A következő megjegyzést írta hozzá:

“2019. augusztus 8-án, 00:54 perckor a biztonsági kameránk egy különös látogatót vett fel, aki keresztül sétált a konyhán. Egyesek azt állítják, hogy egy kisfiú és a háziállata. Mi nem igazán tudjuk, de osszátok meg, mit gondoltok.” 

A videót azóta majdnem 322 ezren tekintették meg és víruskánt terjedt el a neten.

A kommentelők közül valaki ezt írta:

“Azon gondolkodtam, hogy valaki elhunyt-e mostanában a családban. Nagyon érdekes, bár nem sokat látni. Olyan, mintha valaki sétálgatna ott.”

Joey válasza:“Szerencsére ilyen nem történt mostanában. A ház története után kutakodunk, hátha felbukkan valamilyen dátumhoz köthető jelentős dolog. Semmilyen aktivitás nem volt sem előtte, sem utána.”

A videót itt nézheted meg:

 

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...