Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ Egy kétségbeesett diák elaludt a vonaton. Amikor felébredt egy olyan ajándékot talált...

Egy kétségbeesett diák elaludt a vonaton. Amikor felébredt egy olyan ajándékot talált az ölében, amitől azonnal elsírta magát!

Hirdetés

Ma már a telefonjaink segítségével bárkivel képesek vagyunk kapcsolatba kerülni a világban. Azonban néha annyira mélyen el tudunk merülni a személyes kommunikációnkban, hogy hajlamosak vagyunk megfeledkezni arról, esetleg más is tudomására juthat annak, amiről beszélünk.

Pontosan ezt történt egy fiatal hölggyel, Ella Johanessen-nel is nemrégiben. Egy vonatútja alatt felhívta édesanyját, hogy megossza vele problémáját.

Hirdetés

Valóban mélyponton volt, ugyanis anyagi gondokkal küzdött, ezen felül az elmúlt egy évben elvesztette az édesapját és két nagyszülőjét is.

Az érzelmes telefonhívás után Ella álomba zuhant és nem is ébredt fel mindaddig, amíg meg nem érkezett a célállomására és le kellett szállni a vonatról. Csak ekkor fedezte fel, hogy egy idegen meglepte, miközben ő mélyen aludt.

Az ölében egy szalvétát talált.

Amikor kinyitott ezt a szalvétát 100£-ot (közel 35.000 Ft) talált benne. Ahogy Ella meglátta a pénzt, annyira meghatódott, hogy azonnal könnyekben tört ki és meg is osztotta történetét a Facebookon.

Ezt írta:

“Kérlek titeket, osszátok meg ezt a bejegyzést!

Éppen a Virgin East coast vonatán utaztam London Kings Cross-ról Leeds felé, január 27-én 14:52-kor szálltam fel Peterboroughban. Ahogy találtam egy helyet, leültem és felhívtam édesanyámat. Nagyon ki voltam borulva az anyagi helyzetem miatt és próbáltam kinyomozni, hogy vajon hová tűnhetett az a 35£, amit nekem küldött banki átutalással. Elmondtam neki, hogy mennyire kevés pénzem maradt és hogy mennyire aggódtam amiatt, hogy mi lesz velem, nagyon ideges voltam.

Miután letettem anyával a telefont, elaludtam és majd jó fél órával később ébredtem fel. Ekkor észrevettem egy szalvétát az ölemben. A szalvétában 100£ volt. Sírni kezdtem, természetesen azért, mert hihetetlenül hálás vagyok valakinek a kedvességéért, akit még csak nem is ismerek.

Ezután a szörnyű év után, amikor elvesztettem az édesapámat és a nagyszüleimet, valaki bebizonyította nekem, hogy léteznek még igazán jó emberek a világon. Tovább fogom adni ezt a nagylelkűséget. 

Szeretnék köszönetet mondani ennek a személynek, aki ezt a nagyszerű meglepetést okozta nekem, remélem látni fogja ezt a bejegyzést!”


Ebben a világban, amely annyi fájdalommal és szörnyűséggel van tele, öröm ilyen történekre bukkanni, amelyben megmutatkozik az emberség, mások tisztelete és annak a jele, hogy a szeretet egyáltalán nem veszett ki a világból!

Elég egy embernek elindítania egy ilyen láncot és akár a végtelenségig tarthat.

Kérjük, oszd meg te is, ha úgy gondolod, hogy az emberek alapvetően jók és csak egy kis ösztönzésre van szükségük ahhoz, hogy jót cselekedjenek!

tudasfaja.com

Hirdetés