Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ Egy gyerek rémálommá változtatta a 8 órás repülőutat!

Egy gyerek rémálommá változtatta a 8 órás repülőutat!

Hirdetés

Egy new york-i művész, Shane Townley felvételt készített arról a 3 éves fegyelmezetlen gyerekről, aki rémálommá változtatta egy Németországból az Egyesült Államokba tartó Lufthansa járat utasainak 8 órás repülőútját.

A gyermek édesanyja, akit a videóban nem lehet látni, azt magyarázta az egyik légi utaskísérőnek, hogy “amint lesz Wi-Fi és megkapja a tabletjét, minden rendben lesz.”

Hirdetés

Sajnos az út során nem volt internetelérés, így az anyuka számításai nem jöttek be. A gyerek az utazás kezdetétől egészen a végéig üvöltözött, sikítozott, a lehető legmagasabb hangokon, rohangált és az ülések tetejére felmászva a plafont csapdosta.

Ha az utasok időnként abban reménykedtek, hogy a gyereknek elfogy az energiája, sajnos csalódniuk kellett.

Az órák ugyan teltek, de a helyzet semmit nem változott.

Nem volt világos, hogy a gyermeknek bármilyen viselkedészavara lett volna, legalábbis az édesanya nem tájékoztatta az utastársait semmilyen fennálló egészségügyi állapotról sem. Emellett arra sem láthattak példát, hogy megpróbálta volna rendszabályozni a gyereket. Egyszer ennyi ugyan elhangzott tőle:

“Nyugodj meg, édesem.”

Amint a gép landolt a newark-i reptéren, az emberek megkönnyebbülten szálltak le és konstatálták, hogy a megpróbáltatás végre véget ért.

“Micsoda rémálom, édes Istenem, nyolc órányi sikoltozás.” – hallatszott egy utastól, miközben a bőröndjét húzta.

Az egyik forrás szerint a légitársaság nem kívánt nyilatkozni az egyén egészségügyi helyzetének titokban tartása végett, ugyanakkor hozzátették, hogy a személyzet mindent megtett az utasok kényelme érdekében és az édesanyát is támogatták.

A videóra több ezer komment érkezett.

Egyesek szerint a gyereket és a szülőt sem szabadott volna felengedni a gépre, mivel képtelenek voltak megfelelően viselkedni. Ugyanakkor mások a gyermek és édesanyja védelmére keltek, miszerint a gyerek valószínűleg valamilyen viselkedészavarral küzd és az anyukája úgysem tudott volna mit tenni, az pedig, hogy erről felvétel készült, etikátlan.

tudasfaja.com

Hirdetés