Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ Egy egyszerű ultrahang vizsgálatra mentek, amikor meglátták mit csinálnak az anyaméhben az...

Egy egyszerű ultrahang vizsgálatra mentek, amikor meglátták mit csinálnak az anyaméhben az ikrek, az orvos is alig hitte el!

Testvérként egy szobán is elég nehéz osztozkodni, nemhogy egy méhen, pedig az ikertestvérekkel ez a helyzet. Elég korán megtapasztalják, hogy milyen testközelben elviselni a tesót. A videó, amit hamarosan látni fogsz, pár nap alatt több, mint 3 millió megtekintést kapott és futótűzként terjedt el a neten.

Az egész azzal kezdődött, hogy Mr. Tao a szokásos UH vizsgálatra érkezett meg feleségével, aki akkor 4 hónapos terhes volt ikerlányaikkal.

Az ikrek a Cseresznye és Eper becenevet kapták, anyukájuk kedvenc gyümölcsei után. Mivel a kislányok közös magzatburokban voltak egyazon méhlepénnyel összekötve, így tudvalevő volt, hogy egypetéjű ikrek lesznek.

Mr. Tao már látta az ikreket interaktálni, amikor összebújtak az egyik vizsgálat alkalmával, azonban a mostani teljesen dinamikus kis akció volt a részükről.A lányok az UH felvételen szemmel láthatóan “boxoltak” egymással majdnem egy percig a mamájuk hasában. Szerencsére a ritka pillanatot az apukának sikerült megörökíteni a világ számára.

Cseri és Eperke a 32. héten egészségesen világra jött császármetszéssel.

Nézd meg te is a tüneményes videót a kislányok harcáról:

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...