Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ S.O.S – lányok, hölgyek nagyon vigyázzatok magatokra! Édesanyám talált egy ajándék ékszert...

S.O.S – lányok, hölgyek nagyon vigyázzatok magatokra! Édesanyám talált egy ajándék ékszert a motorháztetőn. Pár perccel később félelmetes dolog történt…

Hirdetés

“Semmi sincs ingyen”, tartja a közmondás. Sokan találkozunk életünk során kecsegtető ajánlatokkal, amely során valamilyen értékesebb dolgot kaphatunk cserébe.

Ezek mögött az ajánlatok mögött azonban sokszor valamilyen teljesen más dolog lapul…

Hirdetés
A mi tanácsunk az, hogy ezeket az ajánlatokat jobb figyelmen kívül hagyni!

Íme egy nagyon érdekes és tanulságos történet, amit érdemes mindenkinek elolvasnia!

Egy hölgy vásárolni ment a plázába. Miután befejezte a vásárlást, visszament a parkolóba, beült az autójába és hazament.

Vezetés közben furcsa zajokat hallott elölről, a szélvédő irányából, de nem állt meg.

Otthon kiszállt az autóból és a szélvédő és a motorháztető között egy kis műanyag zacskót talált, amelyben egy ezüst gyűrű volt.

Az ékszert emberrablók helyezték el a motorháztetőn, akik már várták a kiszemelt hölgyet, hogy egy megfelelő helyen, ahol nincsenek biztonsági kamerák, elrabolják.

Természetesen amikor meglátunk egy ingyenes ékszert, akkor nagyon örülünk neki, hiszen ilyenkor szerencsésnek érezzük magunkat, semmi veszélyt nem látunk ebben. Azonban ez az emberrablók egyik új nyomkövetési módszere!

Ezt a történetet a lány osztotta meg, akinek édesanyja szinte az emberrablók áldozata lett. Azt szeretné, hogy mindenki ismerje meg ezt az új módszert, hogy az emberek ne essenek a gonosz emberek, bűnözők csapdájába.

Íme az üzenete, amit közzé tett a Facebook-on!

Édesanyám ma vásárolni ment a plázába. Aztán felhívott és egész végig beszélgettünk telefonon. Miután végzett a vásárlással, visszament a parkolóba és észrevette, hogy valami van az ablaktörlő alatt. Furcsa volt neki, hiszen tudta, hogy a parkoló ingyenes, ezért figyelmen kívül hagyta, majd beült az autóba és elindult hazafelé.

Úton hazafelé furcsa zörgést hallott, de nem állt meg, mert a visszapillantó tükörben észrevette, hogy egy fehér dzsip követé. Nagyon félt, ezért hazáig nem mert megállni.

Szerencsésen biztonságosan hazaért. Amikor kiszállt az autóból, a motorháztető és a szélvédő között meglátott egy ezüst gyűrűt, amely egy átlátszó zacskóba volt belehelyezve, a következő felirattal: “ingyenes ékszer”. Azonnal felvettük a kapcsolatot a rendőrséggel, akik elmondták, hogy ez az egyik új módszerük az emberrablóknak. Kiszemelnek egy áldozatot, nyomkövetőt adnak neki és addig követik, ahol “biztonságosan” elrabolhatják. Ami ezután következne, abba jobb nem belegondolni…

Ezért kérünk mindenkit, hogy legyen óvatos az úton, különösen ha egyedül utazik az autóval. Soha ne álljunk meg olyan helyen, amelyet nem látunk biztonságosnak. Ha utazás közben furcsa zajt hallunk, akkor csak olyan helyen álljunk meg, ahol más emberek is vannak. Ha az autón szokatlan dolgokat találunk, akkor azonnal lépjünk kapcsolatba a rendőrséggel!”

Köszönet jár ennek a hölgynek, aki nyilvánosságra hozta ezt a fontos információt. Minden embernek tudnia kell erről, hogy ne essenek a bűnözők csapdájába. Ezért arra kérünk benneteket, hogy osszátok meg ezt a történetet barátaitokkal is a Facebook-on!

Hirdetés