Kezdőlap AKTUÁLIS Durva titok derült ki Lengyel Tamásról, már 11 hónapos …

Durva titok derült ki Lengyel Tamásról, már 11 hónapos …

Eddig nem osztotta meg követőivel, rajongóival az örömhírt Lengyel Tamás: de most elárulta, édesapja lett. A mi kis falunk sztárjának kisfia, Vince, aki 11 hónapja született, a család szeme fénye.

 

– 11 hónapos és már kialakult a viszonyunk, tehát már észrevett, reagál rám, tudunk együtt csinálni dolgokat – mesélte boldogan a színész az RTL Klub Fókusz című magazinjának.

A színész másfél éve vezette oltár elé a szerelmét, ám jó ideig magánéletének ezen részét sem kötötte a rajongók orrára, ahogy azt sem verte nagydobra, hogy bővült a család.

– Valóban nem osztottam meg eddig azt a hírt, hogy apa lettem, mert úgy éreztem, ez nem tartozik a nagy nyilvánosságra. Ráadásul azt gondolom, a nézőknek sem feltétlenül jó, ha sokat tudnak egy színész életéről, mert esetleg az ő életének eseményeit azonosíthatják a karakterével, vagy fordítva – jelentette ki a Blikknek Lengyel.


Bár a színész korábban úgy képzelte, hogy negyvenéves korára már többgyerekes apuka lesz, a családalapítás csúszott pár évet. Érdekesség, hogy a valóság és a munka mennyire összeért a színésznél. Tamás és az RTL Klub műsorában megformált karaktere, Gyuri majdnem egyszerre lettek apukák, ráadásul sorozatbeli felesége, Lovas Rozi nem sokkal Tamás kisfia születése előtt adott életet első gyermekének, János Misának.

– Amiben biztosak voltunk, az a névválasztás volt. Sokat gondolkodtunk rajta, végül a feleségem mondta, hogy mi lenne, hogy Vince lenne a gyermekünk neve. Mivel nekem is tetszett, így megegyeztünk. Amúgy Vinyónak becézzük – árulta el lapunknak Tamás.– Bevallom, mindenkitől kértem tanácsot az első időkben, hiszen minden friss szülő kerül kétségbeejtő helyzetbe. Amikor hazahozod a babát a kórházból, aztán becsukódik mögötted az ajtó, akkor jön a neheze. Sokszor nem tudni, miért sír a baba, mije fájhat, mi a baj, és bizony idő kell, mire az ember ezt a stresszt feldolgozza – folytatta a színész. – Nagyon jó érzés kimondani, hogy van egy fiam. Ez egy nagyon erős kötődés, ilyen mély érzelem csak szülő és gyermeke közt alakulhat ki.A színész a kis Vince születése után két hónapra visszavonult, hogy a családjával lehessen.

– Szerencsére nem kötött a munkaidőm, így sokat tudok itthon lenni – magyarázta a színész. – Lényegében augusztus óta a családommal vagyok, és hihetetlen érzés figyelni, nézni nap mint nap a fiamat.

loading...