Kezdőlap AKTUÁLIS Döbbenetes részletek: Nagy Feró is megszólalt Damu Roland haláláról, könnyeivel küzdött az...

Döbbenetes részletek: Nagy Feró is megszólalt Damu Roland haláláról, könnyeivel küzdött az énekes

Damu Roland 47 évesen, koronavírus-fertőzés következtében hunyt el. Barátai és pályatársai emlékeztek meg róla, köztük fogadott apja, Nagy Feró is.

 

Damu Roland 47 éves korában, koronavírus következtében vesztette életét. Élete utolsó éveiben a színész anyagi, egészségügyi és magánéleti nehézségekkel küzdött.

Tények Plusz hétfői adásában barátai, pályatársai emlékeztek meg róla.

Nagy Feró, a Beatrice frontembere nagyon közel állt a színészhez, aki a fogadott apjának tekintette a Kossuth-díjas énekest.


„Feladta a küzdelmet, és amikor megtámadta a szervezetét a kétoldali tüdőgyulladás, telefonon beszéltem vele. Azt mondta, semmi értelme védekeznie a betegség ellen, amúgy sincs már neki semmi szerepe ebben a világban. Akkor azt mondtam neki, hogy dehogynem, vannak barátaid, legalább miattunk maradj meg, vissza lehet kapaszkodni! (…) Azt mondta korábban, hogy ‘Jól van, te leszel a fogadott apám” – emlékezett a színészről a könnyeivel küzdve Nagy Feró.

Zámbó Árpi évek óta jó barátságot ápolt Damuval, aki kilátástalannak érezte a jövőjét.

„Azt mondta nekem, Árpi, én a kutyának sem kellek. Még narrátornak sem kellek, sehova! Sehova nem mehetek, ezt mondta. Ő egy beteg ember volt. Hogy lelkiekben beteg volt, az száz százalék. Az rátett egy olyan súlyt az életvitelére, hogy nem tudta kezelni a helyzeteket. Próbált kapaszkodókat találni…” – fogalmazott Zámbó Jimmy öccse.

 

loading...