Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK Döbbenet, mik vannak! Már olyan nadrágot is vásárolhatsz, amely megköti a szellentés...

Döbbenet, mik vannak! Már olyan nadrágot is vásárolhatsz, amely megköti a szellentés szagát

Hirdetés

A szellentés egy teljesen természetes élettani folyamat, melynek során a belekben képződött gáztól szabadulhatunk meg. Annak érdekében, hogy az emésztőrendszerünk egészségét megőrizzük, nem is tanácsos visszatartani a szellentést, sőt természetellenes is.

Persze azt sem hagyhatjuk figyelmen kívül, hogy gyakran más emberekkel vagyunk összezárva akár a munkahelyen, akár a tömegközlekedési eszközökön, stb. és egy eleresztett bűzös madárka sem nekünk, sem másoknak nem okoz örömet.

Hirdetés

Egy leleményes találmány

Erre a mindennapos problémára talált megoldást az egyik brit farmernadrág gyártó cég, amelynek termékét már online meg lehet vásárolni.

A cég neve Shreddies, a terméket pedig Flatulence Jeans-nek nevezték el, ami nagyjából annyit tesz, mint Szellentő farmernadrág. Férfiak és nők számára is elérhető és mindössze 100£-ba kerül, ami átszámítva most kb. 36.000 Ft.

A termék úgy készül, hogy egy aktivált szén réteget helyeznek el a két farmer anyagréteg közé. Ez a szén megköti a bélgázokat és így a szellentés során a környezet teljesen szagmentes marad. Egy nagyszerű találmány, amely megkíméli mindenki orrát.

A weboldal fehérneműket is árusít ugyanezzel a funkcióval.

tudasfaja.com

Hirdetés