Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ Döbbenet! Amikor a nagymama visszaért a próbafülkéhez,már csak unokája holttestét találta…

Döbbenet! Amikor a nagymama visszaért a próbafülkéhez,már csak unokája holttestét találta…

Hirdetés

A négy éves Ryu Pena szeretett menni vásárolni nagyanyjával a szülővárosukban, Mankatoban (Minnesota, USA). Mindketten élvezték az együtt töltött minőségi időt, és órákat töltöttek boltokat böngészve.

Sokszor voltak már így vásárolni, de ez a nap egészen más volt… Ryu felvette a kedvenc kapucnis pulóverét, és ez volt az a választás, amely előre nem látott súlyos következménnyel járt.

Hirdetés

Ryu és a nagyanyja bementek egy használt ruha boltba, ahol a hölgy felpróbált egy nadrágot, és egyéb más ruhákat. Ryu kint várt, míg a nagyanyja bement a próbafülkébe. De a fiatal fiú hamar megunta, és úgy döntött, hogy bemegy a nagyanyja melletti próbafülkébe. Ők ketten beszélgettek, mert csak egy vékony fal választotta el őket egymástól, Ryu elmesélt mindent a kedvenc dinoszauruszairól. De amit a nagyanyja nem láthatott, Ryu felmászott egy székre, és játszott a próbafülke falán lévő kampóval.

Amikor már befejezte a ruhák felpróbálását, Ryu nagymamája átszólt a fiúhoz, de nem kapott választ. Átnézett az öltöző függönye alatt, de nem lehetett látni Ryu lábát. Feltételezve, hogy otthagyta az öltözőt, aggódott, hogy elkóborolt, de nem gondolta, hogy a helyzet túl komoly. Nem tudhatta, mekkorát tévedett. Ryu valójában még mindig nagyon közel volt, és az élete veszélyben volt.

20 percig keresete Ryut, mielőtt visszatér a próbafülkéhez. Ebben a pillanatban élete sokkja érte – benézett a fülkébe, elhúzta a függönyt és Ryu élettelen teste ott lógott. Látszólag felakadt a pulóver csuklyája az egyik kampón, és véletlenül megfojtotta magát. A járókelők megpróbálták újraéleszteni, de nem jártak sikerrel. Ryu már nem lélegzett.

A mentősök hamar megérkeztek a helyszínre, és Ryut a kórházba vitték, de már túl késő volt. Minden, amit az orvosok tehettek, hogy megerősítették a halálát. A család maga alatt volt és a nagymamája magát hibáztatta Ryu haláláért. Miért nem hallott semmit? Miért nem ment egyenesen a próbafülkébe keresni? Nem tudta elhinni, hogy soha többé nem hallja az unokája boldog nevetését.

A rendőrség azt mondta, hogy ez egy tragikus baleset, de ez nem tette könnyebbé, hogy elfogadja. Ryu anyja teljesen megzavarodott, hogy elvesztette a fiát, de ő soha nem hibáztatta az anyját: „Balesetek bármikor történhetnek, ez senki hibája sem. Ő csak játszott, ahogy más gyermek is szokott.”

Szörnyű arra gondolni, hogy egy ilyen kellemes délután egy ilyen tragédiába torkollik, különösen, ha arra gondolunk, Ryu egyszerűen azt tette, amit minden más gyerek az ő korában: játszott.

A család most gyászol, és reméljük, hogy a történetük megosztásával tudnak segíteni másoknak, hogy elkerüljék a hasonló veszélyeket, akkor is, ha elsőre nem tűnik nyilvánvalónak. Semmi sem hozhatja vissza Ryut, de legalább a mosolya tovább él a családja emlékében.

Forrás: harmonikum.co

Hirdetés