Kezdőlap AKTUÁLIS Döbbenet a stúdióban: megvan a győztes, őt rejtette a Kaméleon jelmeze

Döbbenet a stúdióban: megvan a győztes, őt rejtette a Kaméleon jelmeze

Véget ért az Álarcos énekes harmadik évada, a három döntős leleplezése pedig mind a nézőket, mind a Nyomozókat meglepte.

 

A bronzérmes a Cápaként színpadra álló Szabó Kimmel Tamás lett, a második helyen Cserpes Laura végzett, aki Vízilóként szórakoztatta a közönséget, a győztes pedig a Kaméleonként látható Vastag Tamás.

 

Vastag Tamás volt a Kaméleon / Fotó: RTL Klub

– Már a korábbi évadokban is többször felvetődött a nevem, így amikor felkértek, tudtam, hogy jó buli lesz –kezdte lapunknak Vastag Tamás. – Nagyon tetszett a műsorban, hogy a jelmez miatt, hiszen nem látszódtam, olyan volt, mintha elölről kezdhettem volna a pályafutásomat. Senki nem ismert, nem tudtak rólam semmit, és csak a produkció számított. Olyan volt, mint tíz évvel ezelőtt, nagyon élveztem.Az énekes szigorúan betartotta az RTL Klub showműsorának szabályait, miszerint a titkot meg kell őrizni!

Szabó Kimmel Tamás lett a harmadik / Fotó: RTL Klub

– Csak a testvéremnek, Csabának mondtam el, hogy én vagyok az egyik versenyző. Igazság szerint neki is csak az évad felénél, ugyanis egy idő után nehéz volt kimagyaráznom, hogy hová tűnök el mindig, ezért falazott nekem –mesélte nevetve Tamás, aki a fiait, Samut és Péter sem avatta be a titokba. – Érdekes volt, mert Samu egyszer hazajött az óvodából, és az egyik benti feladat alatt egy kaméleont rajzolt, holott nem tudhatta, hogy az a jelmezem. A gyermekeim édesanyja is évek óta mondja, hogy egy igazi kaméleon vagyok, így érdekes volt, hogy pont ezt a maszkot kaptam.

Az énekes nem gondolta volna, hogy sikerül a műsor végéig menetelnie.

– Nem vagyok egy nyertes típus, először csak az volt a cél, hogy ne lepleződjek le elsőként. Amikor a finisben voltunk, és karnyújtásnyira volt a győzelem, már szerettem volna, ha én győzök. Örülök, hogy a Nyomozók csak a végén kezdtek rám tippelni, és bár nem vagyok táncos lábú, olyan jól sikerültek a koreográfiák, hogy azt hitték, táncművész vagyok – vélekedett Tamás.Csak egy hajszálon múlt, hogy nem Cserpes Laura nyerte a show-t, ám az énekesnő nem bánkódik emiatt.

Cserpes Laura végzett a második helyen / Fotó: RTL Klub

– A célom az volt, hogy a döntőig eljussak és ez sikerült is – mesélte Laura.

– Imádtam, hogy a bejutás a stúdióba olyan volt, mintha titkos ügynök lennék, és kipróbálhattam, milyen nehezített pályán is teljesíteni. Nézd meg a Kaméleón, azaz Vastag Tamás produkcióit az Álarcos énekesben!
loading...