Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ Csúnyán megalázták a fiatal anyukát és kisfiát a moziban

Csúnyán megalázták a fiatal anyukát és kisfiát a moziban

MEGOSZTÁS

A 36 éves fiatal édesanya, Vicky Page kénytelen volt elhagyni a mozi termet gyermekeivel együtt a Dumbo című film első 30 perce után, mivel a legkisebb fia nem tudta némán, egy helyben végigülni az vetítést.

Az történt, hogy Vicky 5 éves kisfia, Noah alig akart hinni a szemének, amint meglátta, hogy Dumbo képes repülni, ezért ugrándozva azt ismételgette “repülő elefánt szuperhős”.

Annak ellenére, hogy Vicky bocsánatot kért és elmagyarázta, hogy a fia autista, a közönség soraiban ülő egyik anyukát ez nem hatotta meg.

“Az előttünk ülő anyuka, aki a fiával volt ott, egyfolytában hátranézett és szúrós pillantásokat vetett ránk. Számtalanszor bocsánatot kértem és mondtam, hogy a fiam autista. Erre az volt a reakciója, hogy őt ez különösebben nem érdekli és otthon kellene tartanom, ha nem tud nyugodtan megülni a helyén.

Nagyon feldühödtem és szerintem ezt Noah is észrevette rajtam. Végül el kellett hagynunk a termet a gyermekeimmel.”

Ahogy kiértek az előcsarnokba, Noah teljesen összeomlott és földhöz verte magát.

“Sokszor futunk bele ilyen szituációkba, nem egyszeri esetről van szó. Azt kívánom, az emberek bárcsak könyörületesebbek lennének, és nem viselkednének ilyen kegyetlenül a másikkal.”

Vicky arról is mesélt, hogy már nem szívesen megy zsúfolt helyekre, mert az idegenek közül sokan akarnak neki kéretlen tanácsokat osztogatni azzal kapcsolatban, hogyan kellene megnevelnie ‘szemtelen’ gyermekét. Azt is javasolni szokták, hogy csak egy jó nagy maflás kellene neki, az biztos helyretenné. Persze senki nem veszi figyelembe, hogy talán speciális problémával küzdhet.

Vicky-t emellett aggodalommal tölti el másik két gyermeke, akik sok programról lemaradnak és korlátozottak a lehetőségeik amiatt, hogy a társadalom nem tudja jól tolerálni legkisebb autista fia megnyilvánulásait.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...