Kezdőlap EZOTÉRIA Csukd be a szemed és gondolj valamire. Kattints utána a képre és...

Csukd be a szemed és gondolj valamire. Kattints utána a képre és olvasd el a neked szóló üzenetét!

Hirdetés

A minta felismerése akkor valósul meg, amikor a környezetből információkhoz jutunk, amely ezután a rövidtávú memóriába kerül, amely az agy bizonyos részeinek automatikus aktiválását okozza.

Ha felismerünk valamit, vagy vizuálisan kötődést érzünk egy képpel kapcsolatban, jeleket küld az agyunk a testünknek, amelynek hatására talán boldognak, ingerültnek, dühösnek, stb. érezhetjük magunkat.

Hirdetés

Mit jelent mindez? Lényegében azok a képek és formák, amelyekkel kötődést érzünk, sok dolgot felfedhetnek a személyiségünkről. Te melyik mintához érzed magad legközelebb?

# 1 Egyértelmű és világos

Az egyszerű dolgokat kutatod az életben. Az elméd képes komplex mintákat egyszerűekké alakítani és ezzel megkönnyíteni számodra a problémák gyökerének megtalálását és a megoldását.

# 2 Összefűzött

Az elméd mindig megpróbálja megtalálni a belső kapcsolatot a legnehezebb problémákon belül. Mindig alaposan megvizsgálsz egy problémát, mielőtt a megoldásra térnél át. A megoldásod mindig átgondolt és praktikus. Nagyon éleseszű vagy és sokkal hamarabb átlátod a komplex problémákat, mint mások.

# 3 Bátor és egyenes

Ez elméd automatikusan az élet egyszerű, mégis vakmerő dolgaira koncentrál. Nagyon nyitott vagy és törekszel arra, hogy a dolgokat egyszerűségükben ragadd meg. A szépséget mindenben képes vagy meglátni.

# 4 Réteges és összetett

Az elméd nagyon bonyolult, ennek következtében a személyiségednek is számos aspektusa alakult ki, ami titokzatossá tesz téged. Rejtélyes személyiséged vonzza köréd az embereket, akik szívesen maradnak melletted, mert nagyon érdekesnek és vonzónak találnak.

# 5 Megoldás orientált

Megérted a komplikált problémákat  és azonnal a megoldáson töröd a fejed. Mindig arra törekszel, hogy hogyan oldj meg valamit és nem vagy képes sokáig ülni egy problémán.

# 6 Extrovertált

Képes vagy minden helyzetet a kívülálló szemszögéből tekinteni és a többiek odáig vannak azért, ahogyan kifejezed a gondolataidat. Szereted, ha mások körbevesznek, és nem törekszel arra, hogy elrejtsd a valódi érzéseidet. A barátaid és a családod szívesen vannak veled, mert melletted jól érzik magukat.

# 7 Introvertált

Egy saját kis világ létezik az elmédben, ahol gyakran és sokat tartózkodsz. Nagyon öntudatos vagy és ez meg is mutatkozik a személyiségedben. Olyan típus vagy, aki egyedül is tökéletesen jól tudja érezni magát.

# 8 Kreatív és perfekcionista

Nem mindenki képes úgy látni a dolgok szépségét, ahogyan te. Ez egy olyan tulajdonság, amellyel kevesen rendelkeznek. A kreatív oldalad mindig a művészetek irányába kalauzol. Ez az életed, de emellett a perfekcionizmus is nagyon jellemző rád.

tudasfaja.com

Hirdetés