Kezdőlap AKTUÁLIS Csobot Adél brutális őszinteséggel vallott Rácz Jenő győzelméről

Csobot Adél brutális őszinteséggel vallott Rácz Jenő győzelméről

Hirdetés

A vasárnapi Sztárbox legnagyobb rangadójában az Istenes Bence – Rácz Jenő párbaj került a középpontba, mely egy pontozásos győzelemmel ért véget a séf javára.

 

Hirdetés

Azonban a mérkőzés után nemcsak a győztes, hanem a vesztes oldal is kifejezte elégedetlenségét, ami sokakat elgondolkodtatott a fair play és sportszerűség fogalmán.

Az összecsapás során Istenes Bence a szorítóban már sérelmezte a pontozást, és nyilvánosan kijelentette, hogy szerinte Rácz Jenő nem küzdött sportszerűen. A kudarc érthetően fájdalmas lehetett számára, de a sértő megjegyzéseket követően tovább fokozódott a helyzet.

A sűrűjében Schobert Norbi, aki szintén a szorítóban volt jelen, nem hagyta szó nélkül az eseményeket. A séfnek címezve megjegyezte, hogy Rácz Jenő nem érdemli meg, hogy kezet fogjanak vele, és a műsorvezetőt sportszerűtlenséggel vádolta. Norbi nem finomkodott szavai kiválasztásában, sőt, még a közösségi médián is közzétette véleményét.

„Gratulálok, Jenő barátom! Elkented a Bence száját, aki nem tud méltón veszíteni és a meccs alatt nagyon sportszerűtlen volt. Egy bullying díjat még nyerhet!” – fogalmazott Schobert Norbi.A Schobert család is egyértelműen a séf mellett állt a mérkőzésen, és Rubint Réka ismert fitneszszakértő a közösségi médiát használta fel ahhoz, hogy kifejezze támogatását. Egyik posztjában gratulált Rácz Jenőnek, kiemelve a bajnoki teljesítményét.

“Bajnok vagy, Rácz Jenő! Szívből gratulálunk és a csapatodnak is! Van igazság… 🙏” – írta Rubint Réka.

Ezen a ponton lépett elő Csobot Adél, Istenes Bence párja, aki maga is a Sztárbox egyik műsorvezetője. A sztárpár mellett a kollégáik, Szujó Zoltán és Héder Barna is kifejezték csalódottságukat a történtek miatt.“Hát minden van, csak igazság nem! 😢” – kommentelte Csobot Adél.

A mérkőzés tehát nemcsak sportteljesítményt hozott, hanem számos érzelmeket is felszínre hozott a szereplők és rajongóik körében. A Sztárbox tehát továbbra is a figyelem középpontjában marad, miközben a résztvevők és a közönség egyaránt értékeli vagy kritizálja az események alakulását.

 

Hirdetés
loading...