Kezdőlap EZOTÉRIA Csillagjegyek üzenete hétfőre: Kiváló hírek, fizetésemelés, szerelmi csodák… Ezt a napod imádni...

Csillagjegyek üzenete hétfőre: Kiváló hírek, fizetésemelés, szerelmi csodák… Ezt a napod imádni fogod!

Hirdetés

Tudjuk persze, hogy hétfőn még a fű sem nő, de azért lehetnek olyan különleges hétfők, amikor hét ágra süt a nap, és minden úgy alakul, ahogy szeretnéd. Nézzük mit tartogat ez a hétfő számodra!

Kos

Valaki egy nagy szívességet fog tenni neked: felajánlja, hogy egy olyan dolgot tehetsz most meg, amiről már régóta álmodozol. Kicsit leblokkolsz a meglepettségtől, de, amint összeszedted magad, jó, ha kihasználod a lehetőséggel.

Hirdetés

Bika

Kissé fáradtnak érzed magad, a reakcióid is eléggé bizonytalanok és lassúak. Jobb lenne, ha ezt a napot nem munkával töltenéd, hanem kivennél inkább egy szabadnapot. Olvass, sétálj, töltekezz a napon!

Ikrek

A párkapcsolatod egyre jobban alakul, az is lehet, hogy ma valami kellemes meglepetés vár rád. Ha egyedülálló vagy, akkor megismerkedhetsz egy olyan személlyel, aki nagy hatással lesz rád a továbbiakban.

Rák

Kissé elvesztetted a türelmed, úgy tűnik, hogy összecsapnak a fejed fölött a hullámok. Úgy érzed, hogy túl lassan alakulnak a dolgok, és a környezeted egyáltalán nem együttműködő.

Oroszlán

Semmi okod a panaszra! Életedben ez az első alkalom, amikor kölcsönt kérsz valakitől. Nem olyan rossz a helyzeted, és rövid időn belül utol fogod érni magad.

Szűz

Úgy érzed, hogy szükséged van egy kis csendre, befelefordulásra. Ha van egy kis időd, ebédszünetben ülj ki egy teraszra kávézni, hunyd be a szemed, és élvezd a napsütést.

Skorpió

Nem bírod elviselni, hogy mások állítsák össze a napirended. Teljesen kiborulsz, ha megszabják, hogy mit kell tenned, és ezt most ezen a napon még nehezebben viseled. Nyugodj meg, nem mások, hanem a Sors irányítja az életed.

Nyilas

Próbáld megtalálni az arany középutat. Kerüld a konfrontációt, de ne is vonulj vissza teljesen a csigaházba. Összességében ez egy jó nap lesz, csak gondolkodj, mielőtt cselekednél.

Bak

Komoly érzelmi változáson mész át, és eléggé nehezen küzdesz meg a feladatokkal. Néhány napig halaszd el a nagy terveket, lazíts, a hét vége felé sokkal jobban fognak alakulni a dolgok.

Vízöntő

Bármerre is mész, nyitva áll előtted egy ajtó. Ne feledd, minden lehetőség adott most arra, hogy megtaláld a nagy Ő-t. Járj nyitott szemmel, és szívvel.

Halak

Ha szívességet szeretnél valakitől, akkor tudod, hogy mit kell tenned: nagy mosoly, kedvesség. A legbiztosabb út az emberekhez a szívükön át vezet. Ha ezeket betartod, minden úgy fog menni, mint a karikacsapás.

tudasfaja.com

Hirdetés