Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Csillagjegyek figyelem! Ez vár ránk idén karácsonykor!

Csillagjegyek figyelem! Ez vár ránk idén karácsonykor!

Az ünnepi szezon hangulata hamarosan teljesen át fog járni mindenkit és annak ellenére, hogy egy szeretettel és békével teli időszakról kellene, hogy szóljon, sokak számára nem kevés idegeskedést, aggodalmat kelt.

 

A pénzkérdés, a családi kapcsolatok és még sorolhatnánk, hogy mi minden terhelheti le a szellemet és a lelket ilyenkor. Szerencsére nem kell, hogy kihívás legyen ez a szép időszak, hiszen a horoszkópunk segít előre tekinteni és felkészülni rá.

Lássuk, hogy melyik csillagjegy mire számíthat idén az ünnepi időszakban.

Kos

Készülj fel kedves Kos, mert úgy tűnik, hogy romantika fogja megédesíteni a napjaidat az év végéhez közeledve. Magabiztosan és izgalmakkal telve állsz az ünnepi időszakhoz, amely kifejezetten vonzóvá fog tenni, így az életed minden aspektusából képes leszel magadhoz vonzani az embereket. Tartsd nyitva a szemed a karácsonyi bulin, mert egy igazán különleges személlyel hozhat össze a sors.

Bika

Légy résen az ünnepi időszakban, mert szemben találhatod magad egy kényelmetlen érzelmi szituációval. Annak ellenére, hogy melletted lesz a családod és a barátaid, kicsit unottá és rosszkedvűvé válhatsz. Ez azért lehet, mert nem tulajdonítasz kellő figyelmet annak, ami veled és körülötted történik. Új fejezet érkezne az életedbe, ha nem lennél túl elvarázsolt, hogy észrevedd.


Ikrek

Az ünnepek arra is jók, hogy az emberek összejöjjenek, és együtt oldjanak meg bizonyos problémákat. Neked is erre kell felkészülnöd. Végre közelebb kerülsz egy csomó olyan problémához, amin eddig rágódtál és túl is fogsz tudni lépni rajtuk. Azonban ahhoz, hogy ez megtörténhessen, néhány kényelmetlen konfrontáción is túl kell esned. A jó hír, hogy a karácsonyi bulid kifejezetten remek lesz idén.

Rák

Általában te szoktál a figyelem középpontjában lenni az ünnepi időszakban, ám most sokkal visszafogottabb leszel és megnyugvásra vágysz. Minden idődet a szeretteiddel akarod tölteni, hiszen alig van alkalmad igazán együtt lenni velük. Jellemzően munkamániás vagy, így az évnek ebben az időszakában pihenj le végre.

Oroszlán

Szeretsz nagyon szőrszálhasogató lenni, ám idén jobb, ha odafigyelsz, hogy ki felett ítélkezel. Nagyon sok szeretetet fogsz kapni a családodtól és a barátaidtól, amelyet alapvetően nem viselsz jól, mert kényelmetlenül érzed magad tőle. Fogadd el mások közeledését és ne akarj belelátni semmi mást, mint ami.

Szűz

Jó dolog, hogy szeretsz bulizni, mert ez a karácsonyi időszak tele lesz szórakozással. Nem számít, hogy te fogadsz el meghívást vagy magad szervezel partit, remekül fogod érezni magad, a naptárad pedig tele lesz összejövetelekkel. A fontos, hogy figyelj oda magadra és ne ess túlzásba az evéssel, ivással.

Mérleg

Idén te leszel az, akihez mindenki fordulni fog, ha utolsó pillanatban kell megoldani valamit, vagy szervezkedni, tenni-venni kell családi, baráti összejövetelekkel kapcsolatban. Szinte mindenki a te segítségedet fogja kérni. Fontos, hogy megőrizd a hidegvéredet és türelmesen fordulj másokhoz, még akkor is, ha ők képtelenek figyelembe venni a te érdekeidet. Diplomatikusan is rá lehet világítani a tapintatlanságukra.

Skorpió

Nem lesz valami egyszerű számodra az ünnepi időszak, de ne aggódj semmi komolyról nincs szó. Igazából az lesz, hogy minden apróságon fenn fogsz akadni, mint a dekoráció, az ajándékok vagy az, hogy valaki ígéretétől eltérően mégsem jelenik meg az összejövetelen. Próbálj meg ellazulni és kikapcsolódni, nem aggodalmaskodni olyan dolgokon, amiket nem lehet megváltoztatni.

Nyilas

Tökéletes karácsony nem létezik, de te valami ahhoz nagyon hasonlót fogsz megtapasztalni. Mindvégig boldog leszel és elégedett. Minden pontosan úgy fog alakulni, ahogyan eltervezted. Minden hétvégén részed lesz egy remek buliban, ráadásul, ha egyedülálló vagy, akkor egy különleges személlyel is megismerkedhetsz ebben a felfokozott időszakban.


Bak

Fontos, hogy sokkal rugalmasabb légy a karácsonyi időszakban, ha azt szeretnéd, hogy simán menjen minden. Hajlamos vagy túl sok dolgot szervezni és tervezni, ám ezek közül nem minden fog úgy alakulni, ahogy azt elképzelted. Nem kell pánikba esned, hiszen így is minden szuper lesz. Priorizálj és csak az igazán fontos dolgokkal foglalkozz.

Vízöntő

Készülj kedves Vízöntő, mert az összes csillagjegy közül neked lesz a legszuperebb karácsonyod. Azokat az ajándékokat kapod, amelyekre vágytál, a szerelmi életed egyenesen csodás lesz, az anyagi helyzeted egyre csak javul és a karrieredben is előrelépésre számíthatsz. Légy hálás mindenért, ami megadatott számodra és oszd meg a boldogságodat szeretteiddel.

Halak

Szereted, ha a dolgok a megszokott kerékvágásban haladnak, ami nagyszerű, hiszen az idei karácsony is a megszokott forgatókönyv szerint alakul majd. Elégedetten konstatálod, hogy minden halad a maga rendjében, ám egy dolog ki fog tűnni a többi közül, ez pedig nem más, mint a szerelmi életed. Légy figyelmes, mert egy forgószél erejű érzés fog magával ragadni. Lehet, hogy olyasvalakiről van szó, akivel már ismeritek egymást, ráadásul te fogsz kezdeményezni.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...