Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Csillagjegyek figyelem! Ez fog nehézséget okozni 2018 második felében a csillagjegyed szerint!

Csillagjegyek figyelem! Ez fog nehézséget okozni 2018 második felében a csillagjegyed szerint!

Elgondolkodtál már azon, hogy miért nem jönnek össze úgy a dolgaid, ahogy szeretnéd? Tudd, hogy a csillagjegyek meghatározóak ebből a szempontból. Segítségükkel előre vetíthetjük, hogy milyen esemény az, amely nehézséget okozhat számunkra. 

Természetesen mindannyiunknak megvannak a magunk személyes jellemzői, erősségeink és gyengeségeink, ugyanakkor az év egyes időszakai sem egyformán pozitívak vagy negatívak. Ezért érdemes a csillagok iránymutatásait felhasználni a predikcióra.

Kos – Karrier

Túlságosan a munkára összpontosítasz és teljesen elhanyagolod a magánéletedet. Ne feledd, hogy a mérsékletesség és az egyensúlyra törekvés az élet minden aspektusában fontos. Próbálj meg egy egészséges balanszot kialakítani a munka és a magánélet között. Az értékteremtés nem csak a pénzszerzést jelenti.

Bika – Ego

Nem tudsz beletörődni a vereségbe. Nem vagy képes elfogadni, hogy te is tévedhetsz időnként, még akkor sem, ha ez a kapcsolataid kárára mehet. Ez az ítélőképességedet is nagyban befolyásolja, és néha túlságosan elvakít az egód, hogy elfogadd azt, ami a helyes.

Ikrek – Rossz szokások

Az elmúlt időszakban túlságosan elhanyagoltad magad, ami rossz szokások kialakulásához vezetett, amelyekről nagyon nehéz leszoknod. Ezen túlmenően gyakran szalasztasz el lehetőségeket miatta.

Rák – közömbösség

Az elmúlt időszakban mondhatni elutasító voltál mások problémáit illetően. Ez a nemtörődöm hozzáállás ahhoz vezetett, hogy sokan elfordultak tőled. Mostantól figyelj oda arra, hogy empatikusabb légy és többet kommunikálj, ha szeretnéd, hogy ez változzon.

Oroszlán – Mérgező kapcsolatok

Nagyon nehezen szakítasz meg egy kapcsolatot, még akkor is, ha tudod, hogy elviselhetetlen benne élned. Hagyod, hogy mások kihasználjanak, mert te képtelen vagy véget vetni a dolgoknak.

Szűz – Elutasító hozzáállás

Úgy tűnik, hogy az elmúlt időszakban nagyon elutasító voltál az új emberekkel és az új lehetőségekkel kapcsolatban. Ez mások számára is egyértelmű volt, ami miatt új ismeretségeket kötni, új barátságokra szert tenni és új élményeket szerezni lehetetlen.

Mérleg – A múlt

A múltad az ellenségeddé vált, mert nem engedi, hogy tovább lépj. A múlt eseményeinek súlya olyan erősen nehezedik rád, hogy nem vagy képes racionálisan gondolni a jövődre és élvezni a jelent.

Skorpió – Magány

Szeretsz egyedül lenni, de ez a fajta életmód szépen lassan eltávolítja az embereket tőled. Még ha önként is választod az egyedüllétet, idővel nem lesz jó érzés, hogy senkihez nem fordulhatsz. Próbálj meg kicsit többet társaságba menni.

Nyilas – Hibák a múltban

Mindannyian hibákat követtünk el, de úgy tűnik, hogy te nehezen birkózol meg a sajátjaiddal. Ahelyett, hogy elismernéd őket, hajlamos vagy a szőnyeg alá söpörni, így nem is tudsz tovább lépni rajtuk. Mostantól jobban teszed, ha magadnak is bevallod, így egyszerűbb lesz előre lépned az életben.

Bak – Nem tanulsz a hibáidból

Valahogyan nem vagy hajlandó tanulni a hibáidból. Amikor tévedsz, akkor nem állsz meg és elemzed a helyzetet, hanem egyből rohansz tovább. Ha nem tanulsz belőlük, újra és újra el fogod követni őket.

Vízöntő – Elvárások

Idén túl nagy elvárásokat támasztasz, legyen az emberekkel, helyzetekkel vagy saját magaddal kapcsolatosak. Mindig csak a legjobbal éred be. Ezek a célok túlságosan irreálisak. Egy kicsit lazíts ezen és tedd alacsonyabbra a mércét.

Halak – Töprengés

Még mindig el vagy akadva a múltban és úgy tűnik, hogy képtelen vagy tovább lépni. Folyamatosan újra játszod a beszélgetéseket a fejedben és azon elmélkedsz, hogy vajon hogyan történhetett volna másképp, hogyan lehetett volna megmenteni egy kapcsolatot vagy egy szituációt. Ideje kevesebbet elmélkedni és a jelenre koncentrálni.

tudasfaja.com

loading...