Kezdőlap EZOTÉRIA Csillagjegyek, akiknek sokkal erősebb ösztöneik vannak, mint másoknak! Te hol vagy?

Csillagjegyek, akiknek sokkal erősebb ösztöneik vannak, mint másoknak! Te hol vagy?

Hirdetés

Amikor probléma, baj merül fel, akkor mit súgnak az ösztöneid? Küzdesz vagy gyógyítasz? Egy csapásra képes vagy megoldani a problémát, vagy alaposan átgondolsz mindent? A reakciód összefüggésbe hozható a csillagjegyeddel. 

Minden zodiákus hatással van az egyén ösztöneire, amely alapján egy szituációra adott válasz kialakul. Görgess lejjebb és keresd meg, hogy te melyik csoportba tartozol.

Hirdetés

Gondoskodók és nevelők

Ezek a jegyek kifejezetten érzékenyek mások szükségleteire és ösztönösen reagálnak a segítségkérésekre. Ha bármilyen segítségre van szükséged, a következő jegyek szülötteire számíthatsz, mert ők biztosan támogatni fognak. Természetes ösztönüknél fogva adakoznak és gondoskodnak arról, hogy legyen mindig kialakított segítő hálózat a szükség esetére. Közéjük tartozik:

Rák
Halak
Bak

Építők és Cselekvők

Ezek a jegyek az elsők, akik megjelennek, ha egy feladatot meg kell oldani. Felelősek, megbízhatóak és gyakorlatiasak. Mindig készen állnak egy cselekvési tervvel. Az ösztönük segít megoldani a problémát, még mielőtt az egyáltalán felmerülne. Ezek a jegyek mindig a legjobb tanácsokkal látják el a környezetüket. Közéjük tartozik:

Bika
Ikrek
Szűz

Álmodozók és Tervezők

Ezek a jegyek fényévekkel a többiek előtt járnak gondolkodásban. Tele vannak ambícióval és idealizmussal. Bár szükségük van más gyakorlatiasabb jegyek támogatására, nélkülük nem jönnének létre az igazán nagyszerű ötletek és tervek. Közéjük tartozik:

Vízöntő
Nyilas
Mérleg

Őrzők és Védelmezők

Ezek a jegyek keményen dolgoznak annak érdekében, hogy másoknak a lehető legjobb életük lehessen. Önfeláldozóak és szorgalmasak. Akár még arra is hajlandóak, hogy elviseljék a  fájdalmakat, ha ez az árra annak, hogy mások biztonságban legyenek. Közéjük tartozik:

Kos
Oroszlán
Skorpió

tudasfaja.com

Hirdetés