Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Csillagjegyek, akiket hűtlenségen kaphat a párjuk 2019-ben

Csillagjegyek, akiket hűtlenségen kaphat a párjuk 2019-ben

Hirdetés

Fájdalmas, szívet tépő, megsemmisítő. Ezt érzik azok, akik áldozatául esnek a megcsalásnak. A hűtlen fél azonban lehet nyugodt, kielégült, izgatott, kissé zaklatott vagy akár érezhet lelkiismeret furdalást is.  Különféle indítékok, különféle következmények.

A hűtlenség az, amiben legalább egy fél mindig szenvedni fog. Sajnos mindig is létezett, jelenleg is létezik és létezni is fog. Természetesen a csillagjegyek befolyása itt sem marad el. Lássuk, kik lesznek hajlamosak csalni 2019-ben.

Hirdetés

Nyilas

Nem meglepő, hogy a kalandos adrenalin vadásznak szüksége lesz izgalomra a következő esztendőben is. Ha a párkapcsolatotok nem túl rózsás mostanában vagy fogalmazhatunk úgy, egyáltalán nem kielégítő már számotokra, akkor nagyon nagy az esély, hogy Nyilas kedvesedet más karjaiban találhatod jövőre.

Vízöntő

A Vízöntőkről köztudott, hogy térre van szükségük és az is, hogy nagyon ellentmondásosan tudnak viselkedni egy párkapcsolatban. Lehet, hogy Vízöntő párod úgy dönt, hogy nem a legkellemesebb módon vet véget a kapcsolatnak. Talán már nem bírja tovább a kötöttséget és szüksége van több én időre. Lehet, hogy eleinte kétségeid lesznek, de ennél jobb dolog nem is történhetne veled.

Ikrek

A kapcsolatotokban fennálló feszültség az év végére tetőfokára hághat, és az életminőségeteket ronthatja. Mentálisan ki fogsz merülni. Az életedben egy új és érdekes ember tűnik fel, aki rabul ejti a szívedet. Bárki lehet a titokzatos kollégától kezdve az idegenig a metrón. Most először igazán a szíved szavára fogsz hallgatni és engedsz a csábításnak. Lehet, hogy kezdetben megbánást érzel majd, de ez semmin nem fog változtatni.

tudasfaja.com

Hirdetés