Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Csillagjegyed durván a képedbe mondja az igazságot: Ilyen nő vagy a csillagjegyed...

Csillagjegyed durván a képedbe mondja az igazságot: Ilyen nő vagy a csillagjegyed alapján

Az asztrológia nagyon sok dolgot felfedhet rólunk. A csillagjegyünk jelentősen befolyásolja az alapvető személyiségvonásainkat. Ennek tükrében azt is, hogy milyen típusú nővé vagy férfivé válik valaki.

Mi most az előbbire kerestük a választ. Lássuk!

Kos

Egy igazi amazon vagy. Tudod, hogyan mutasd meg magad egy férfinek és szereted mindig kézben tartani a helyzetet. Egy kissé elhamarkodott vagy, mert sokszor beszélsz, mielőtt gondolkodnál. Nagylelkű vagy, de nem tudsz bízni azokban, akik ellenkező véleményen vannak, ezért gyakran kerülsz munkahelyi vagy családi viszályokba.

Bika

Nagyon szeretetteljes és türelmes típus vagy és a család az elsőszámú az életedben. Jó anya és szerető feleség válik belőled. Mindent hajlandó vagy megtenni azért, hogy megvédd a családodat. Bár nem szereted a harcot, de ha róluk van szó, akkor semmi nem állíthat meg, még abba is belemész.

Ikrek

Te valahogy soha nem nősz fel. Persze férjhez mész és lesznek csemetéid, de a benned élő gyerek örökké élni fog. Ez a környezeted számára talán furcsa és zavaró, hogy te állandóan a kalandokat keresed, de ettől függetlenül nem vagy felelőtlen, hiszen mindig törődsz a szeretteiddel.

Rák

Az igazi anya típus. Nagyszerű feleség és édesanya válik belőled. Imádsz másokkal törődni és számodra ez elengedhetetlen a boldogsághoz. A családodnak élsz és a gyermekeid mindennél többet jelentenek számodra. Jobb, ha nem bőszítenek fel, mert megismerhetik a kemény oldaladat.

Oroszlán

Egy igazán nyílt nő vagy, akiből jó feleség és anya válik. Nagyon fontos számodra, hogy hallgasson rád a családod, hiszen mindig a középpontban akarsz lenni. Mindig alaposan átgondolod a tetteidet és szereted, ha körülötted minden szépen, rendezetten van.

Szűz

Hatalmas meggyőző erővel bírsz, de fontos, hogy nem gázolhatsz át az embereken. Az érzelmeid gyakran magukkal ragadnak. Minél idősebb vagy, annál nagyobb benned a védelmező ösztön és a törődési vágy és annál többet akarsz majd a családod körében lenni.

Mérleg

Nagyon jól érzed magad, ha a világ körülötted forog. Ezért cserébe mindenki élvezheti a jóindulatodat és kedvességedet. Segítségeddel a környezted sok mindent elérhet. Igazi támasza vagy a családodnak.

Skorpió

Nagyon nőies nő vagy, de jajj annak a férfinek, aki nem imád téged. Szereted te a kezedben tartani a gyeplőt. Nem viseled el az irányítást. Mások véleménye hidegen hagy, nagyon makacs vagy. Az évek előrehaladtával azonban teljesen lehiggadsz és csak a családoddal foglalkozol.

Nyilas

Az egyik legerősebb női jegy. Képes vagy hegyeket megmászni (néha szó szerint), amellett pedig gondját viselni családodnak. Azonnal magadra vonod mindenki figyelmét, hiszen nagyon vonzó nő vagy. Tele vagy jókedvvel és bármit megteszel a céljaid eléréséért. Optimista vagy, de nem irracionálisan.

Bak

Nagyon kreatív vagy és néha megijeszted a párodat, hiszen úgy érzi, nem szállhat versenybe veled. Nagyon ambiciózus vagy és gyakran hallgatsz a megérzéseidre, ami sokszor be is jön. Hajlandó vagy minden ellenféllel felvenni a harcot, ha a céljaidról van szó. Figyelsz a részletekre, és a haszontalan dolgokat eltávolítod az életedből.

Vízöntő

Nagyon könnyen változik a hangulatod és ehhez a párodnak hozzá kell szoknia. Ez a családi békétek titka. Te az a típus vagy, aki úgy gondolja, bármire képes, még akkor is, ha az nem így van. Nagyon titokzatos nő vagy, akit nem lehet megszelídíteni. Mindig képes vagy meglepni a környezetedet.

Halak

Kecses, bájos, derűs és szenvedélyes vagy a párkapcsolatodban. Nagyon érdeklődő vagy és mindig azt a benyomást kelted, mintha valamilyen nagy titok tudója lennél. Egyáltalán nem lehet téged kiszámítani. Nem érdekelnek a felszínes dolgok az életben, mindennek a mögöttes értelmét keresed.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...