Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Ideje újra ellenőrizni a horoszkópodat – A csillagjegyed 30 évente változhat

Ideje újra ellenőrizni a horoszkópodat – A csillagjegyed 30 évente változhat

Hirdetés

Még azok is tisztában vannak a csillagjegyükkel, akiket amúgy nem érdekel az asztrológia és sokan szkeptikusan közelítik meg a témát, mondván egyáltalán nem igaz rájuk a leírás, amit a sajátjukra vonatkozóan olvasnak.

Példának okáért tudjuk, hogy a Kosok elég makacs jellemek, a Vízöntők szabadszelleműek, a Rákok gondoskodóak, a Szüzek pedig analitikusak. Kiderült azonban, hogy 100%-osan nem bízhatsz meg a horoszkópodban és nem azért, mert csupán kitaláció lenne, hanem azért, mert a zodiákusok időről-időre változtatják tengelyüket.

Hirdetés

Az a helyzet, hogy amikor megszületünk, a bolygók és a Nap is egy adott tengelyen áll, kapcsolatban egymással. De, ahogyan azt tudjuk, nem maradnak mozdulatlanok. A Föld folyamatosan változtatja pozícióját, miközben a Nap körül kering. Ezért van az, hogy minden évben a csillagjegyünk egy kicsit változtatja tengelyének pozícióját, nagyjából 1 fokkal.

30 év elteltével ez már 30 fokot ér el, ami azt jelenti, hogy egy jegy egy másikba tolódhat át. Ennek értelmében egy személy csillagjegye akár háromszor is változhat élete során.

Amikor egy ember egy másik csillagjegybe lép át, akkor alapvető változásokat tapasztalhat meg az életében. Lehetséges, hogy sokkal pozitívabbá vagy éppen negatívabbá válik. Ettől függetlenül az ember karaktere, jellemvonásai is változhatnak. Például lehet, hogy valaki egész életében visszahúzódó és szerény volt, mára pedig te ő a bulik lelke.

Ezek a változások saját erőfeszítéseink eredményei is lehetnek, de annak is megvan az esélye, hogy a bolygók helyzete és csillagjegyünkben bekövetkező változás az oka.

Részben ezért is van az, hogy amikor valaki elolvassa a horoszkópja jellemzését, azt mondja,: „Ez egyáltalán nem én vagyok!” Ebben az esetben lehet, hogy a csillagjegye, már megváltozott és ezért mutat a leírástól eltérő jellemvonásokat.

A csillagjegyünk ismerete nem csupán érdekesség, de hasznos dolog is. Ha érdekel ez a téma, akkor érdemes nem csak a tudomásod szerinti csillagjegyed táján kutakodni, de megnézni azt is, amely mellette áll. Talán a kettő kombinációja egy tisztább képet fog lefesteni rólad.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

Hirdetés