Kezdőlap Egyéb Csak a gyerekeknek akartam jót, a boltom előtt épített Hupikék Törpikék faluval....

Csak a gyerekeknek akartam jót, a boltom előtt épített Hupikék Törpikék faluval. Álmaimban sem gondoltam volna, hogy ilyenre képesek embertársaim!

Hirdetés

A 28 éves Mohácsi Zsigmond évek óta az egyik tíz emeletes panel alatti kisbolt tulajdonosa a XI. kerületben, felháborító történetet most küldte el nekünk. Szégyenletes, mi nem történhet meg hazánkban. Íme miért:

Elhatároztam, hogy kicsinosítom a bolt előtt található kis kertet – mesélte Zsigmond. Első körben felástam, majd nekiálltam kidekorálni a boltunk előtti földrészt. Miután befüvesítettem, számos növényt is elültettem, emellett pedig több figurát, hupikék törpikét is elhelyeztem a területen, szerintem igen szemet gyönyörködtető és hangulatos lett. Az arra járó anyukák és gyerekek egytől egyik imádták – büszkélkedett ötletével Zsigmond.

Hirdetés

“Egy csőtörés ugyan korábban tönkre tette a kiskertet, de ez nem szegte kedvem, újra megépítettem.”

Ekkor következett az arculcsapás: a helyi hatóságokhoz egy ismeretlen bejelentés érkezett. Azzal vádolták a férfit, hogy megrongálta a közterületet azzal, hogy a gyerekek számára bábukat helyezett el. Emiatt az illetékes hatóság 150 ezer forint bírságot szabott ki rá – mesélte feldúltan Zsigmond.

“Fel nem tudom fogni, hogy kit zavarhatott ennyire ez a hangulatos kis kerti kreatív kalandom.”

“Továbbá azt sem értem, hogy miféle bűnt követtem el. Ha bűnnek érzik, hogy próbálok kedveskedni a gyerekeknek, akkor megérett a világ a pusztulásra. Ráadásul azt sem értem: kinek áll érdekében, hogy ellopja a játékokat?! – tette fel a költői kérdést.”

Nagyon nagyon szomorú, hogy itt tartanak egyes emberek hazánkban, hogy ilyenért feljelentik az embertársaikat Az talán még szomorúbb, hogy a kiérkező “közterületes hatóságok” látván a helyzet “komolyságát” mintegy csak azért is jól megbüntetik azt, aki ilyen “hazaárulást” mert csinálni. Illetékes hatóság, kedves hazám! Emberséged, szépérzéked, szimpátiád hova lett??!

via

Hirdetés
loading...