Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ Bulizni ment az anyuka, ezért a 6 éves vigyázott 5 másik gyerekre....

Bulizni ment az anyuka, ezért a 6 éves vigyázott 5 másik gyerekre. Olyan szörnyű dolog történt, amitől a szomszédok is zokogni kezdtek.

Két édesanyát tartóztattak le, akik állítólag begyógyszerezték gyermekeiket, hogy könnyebben elaludjanak, és ők el tudjanak menni egy éjszakai bárba szórakozni. A lakásban, ahol a gyermekek tartózkodtak, tűz ütött ki és egy 9 hónapos kislány életét vesztette. 

Ryana Davenport-ot és Gevona Smith-t a 9 hónapos Jream Jenkins gyilkosságával és a többi gyermek veszélybe sodrásával vádolják.

A fiatal anyák azt állítják, hogy hívtak bébiszittert a lakásukba, akinek vigyáznia kellett volna a 6 gyermekre, akiket magukra hagytak Nashville-i lakásukban.

A lángokat vasárnap hajnalban, 2:45 környékén vette észre egy szemtanú. A nyomozók szerint egy égve hagyott gyertya okozta a háztüzet.

A tanú elmondása szerint Genova 6 éves kisfia rohant ki a házból azt ordítva, hogy a testvérei benn ragadtak.

A 24 éves Ryana 9 hónapos lánya a tűzben életét vesztette, 2 éves fiát pedig kórházba vitték kezelésre.A 26 éves Genova 6, 4, 2 és 1 éves gyermekeit mind kórházba szállították füstmérgezéssel.

A nyomozók kiderítették, hogy a két anya a tragédia kitörésekor egy éjszakai bárban tartózkodott. Amikor hazaértek a tűzoltók és a rendőrség is a helyszínen voltak már.

A hatóság állítása szerint a nők nem hívtak bébiszittert a gyermekek felügyeletére.

Ryana-t letartóztatták és börtönbüntetésre ítélték, ahonnan csak 250.000 dollár (nagyjából 75.650.000 Ft) óvadék ellenében engedik szabadlábra.

Genova esetében ugyanez a helyzet, nála viszont 150.000 dollárban (nagyjából 45.390.000 Ft) határozták meg az óvadék összegét.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...