Kezdőlap AKTUÁLIS Búcsúzik az idei X-Faktortól ByeAlex – Hatalmas bejelentést tett az idei év...

Búcsúzik az idei X-Faktortól ByeAlex – Hatalmas bejelentést tett az idei év győztes mentora

Hirdetés

A magyar előadó immár 6 éve részese a tehetségkutató műsornak mentorként, idén pedig újból az ő versenyzője vitte el a fődíjat. Közösségi oldalán hosszasan beszélt az elmúlt évek kihívásáról. A végén pedig egy fontos bejelentést is tett a jövővel kapcsolatban.

 

Hirdetés

ByeAlex, aki Solyom Bernivel megnyerte idén az X-Faktor műsorát, Facebook oldalán egy tőle meglehetősen szokatlan hosszú visszaemlékezéssel készült az elmúlt 6, a műsorban töltött évekről.

6 év. ennyi időt töltöttem mentorkodással az X-Faktornak köszönhetően. Sok fiatal tehetséget láttam kibontakozni. Láttam többeket győzni, de elesni is. Olyanok is voltak, akik nem éltek aztán jól a lehetőségeikkel, és olyanok is, akik nagyon jól használták ennek a kalandnak az előnyeit. – írta a magyar énekes és dalszerző, aki bejegyzése elején arról beszélt, mennyit számít 6 év az ember életében. Kiemelte, őt magát is rengeteg élmény az elmúlt időszakban, akár könyvet is írhatna a történtekről, írja a posztban.

Az elmúlt években kis előadóból ő és zenekara komoly szakmai sikereket ért el, ebben az időszakban nőttek fel igazán mint banda:“Az x-faktor előtt már elkezdődött, hogy picike vidéki klubokat megtöltögetünk a Sleppel, de ezalatt a hat év alatt olyan bandává váltunk, akik nem csak youtube megtekintéseket tudnak felmutatni, de jeles fesztiválokon, nagyszínpadokon, és a Budapest Park-ban is teltházas közönséget kovácsolnak össze.” .

Kihangsúlyozta, hogy mennyi mindent köszönhet a műsornak:

“A faktor csapata bízott bennem: engedte, hogy producer legyek, hogy új színt vihessek a műsorba. Ez a stáb és a mentorok támogatása nélkül nem lehetett volna. Mindig is érdekelt az, hogy tehetségekkel foglalkozzak. Imádok tehetséges fiatalok között pörögni, átadni nekik valamit az eszemből, amit gondolok a zenéről, és látni, ahogy kiteljesednek…”

Saját fejlődése mellett kitért azokra az előadókra is, akik emlékezetes perceket okoztak neki az évek során, hosszú listával gondolt vissza kedvenc előadóira:

“Serena Rigacci, Búzás Bence, a USNK, Tóth Betti, Manuel, Ruszó Tibi, Vanek Andor, Mehringer Marci, Alee, Isky és Szkim; MANUEL (aki már a testvérem, a barátom); és most Sólyom Berni…

Elképesztő mennyi, mennyi tehetséges fiatalt láthattam elindulni; és persze nem csak a saját mentoráltjaim között.”

Majd azt ecsetelte, hogy mennyi hihetetlen, hogy egyszer csak a semmiből, pár hónap alatt a műsor győztesévé válnak a versenyzők:

Hirdetés