Kezdőlap AKTUÁLIS Botrány Sebestyén Balázs műsorában: részegen küldték haza az egyik celebet, ilyen még...

Botrány Sebestyén Balázs műsorában: részegen küldték haza az egyik celebet, ilyen még nem volt

Balhé történt a Gyertek át! forgatásán. A népszerű izomceleb, Pumped Gabo először meg sem jelent a műsor felvételén, majd miután megérkezett, olyan illuminált állapotba került, hogy végül a főszerkesztő kitessékelte őt.

 

Pumped Gabo nem mindennapi alakítást nyújtott legújabb tévés szereplésekor. Az RTL műsorába volt hivatalos, amire csak jókora késéssel érkezett meg. A játéka pedig olyan jóra sikerült, hogy a poharából csak fogytak a koktélok, míg végül unalmában a popcornt kezdte dobálni a szőnyegre… Mindezt megelégelte az adás főszerkesztője, aki a szünetben megköszönte a részvételt Gabónak, majd hazaküldte a testépítő celebet.

Pumped Gabo kiköltözött egy erdőbe, ott lakik egyedül – videóKicsit megfogyatkoztunk, de mondjuk ki őszintén, hogy azért így könnyebb mindenkinek… nem?

– jegyezte meg Sebestyén Balázs műsorvezető humorosan, amikor Gabo már nem volt jelen.

– Én szégyellem magam, mert leköltöztem félig vidékre, kivettem ott egy házat, bent az erdőben, egy kis erdei házikót, ott szoktam hangosan zenét hallgatni… Tehát, ha hangosan akarsz zenét hallgatni, ki kell menned egy erdőbe… vágod 2022-ben? Úgyogy kimentem az erdőbe zenét hallgatni, csak sosem érek fel időben, ha itt dolgom van Pesten – mesélte a Fókusz stábjának késése okát Pumped.


Itt lehet megnézni egy videós összefoglalót az esetről:

 

(rtl.hu)

loading...